2777
2789

سلام خانما من دولوله مو برداشتم ای وی اف انجام دادم منفی بود😭😭😭یه دکتر خوبی بهم معرفی کنین که زیاد معطل نشم بخوام برم وبیام

سلام عزیزم والله من پیش چندتا دکتر رفتم بعضی هاشون پولکی ان و چهارتا چهارتا بیمار رد میکنن ولی دکتر نقاب خوب بود 

من زیر نظرش بودم با صبر و حوصله جواب میداد البته اینا که میگم مال قبل کرونا بوده 

الان رو نمیدونم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم والله من پیش چندتا دکتر رفتم بعضی هاشون پولکی ان و چهارتا چهارتا بیمار رد میکنن ولی دکتر ...

ممنونم عزیزم الان زیر نظر دکتری نقابی ؟راضی هستی من یکسری اومدم پیشش خیلی تند تند بیمار وچندتایی رد میکرد 

ممنونم عزیزم الان زیر نظر دکتری نقابی ؟راضی هستی من یکسری اومدم پیشش خیلی تند تند بیمار وچندتایی رد ...

من الان نیستم قبل کرونا بودم اون موقع که خوب بود والله خیلی هم وقت میزاشت برا بیماراش

میگم برا تعیین جنسیت دکتر خوبی سراغ نداری؟

عزیزم همین دکتر خیلی خوبیه اتفاقا دو تا از اون خانما که فرستادم پسر میخواستن که شد یکیش دوست خودم یک دختر داشت خیلی پدرشوهر سنتی و کله خرابی داره که گفته بود باید پسربیاری اینم بیچاره مونده بود فرستادمش پیش دکتر طاهر پور دکتر بهش آدرس یک کالا پزشکی رو داده بود توی امانیه که دارو ترکیبی و عسل و یه سری روغن برا خودش و شوهرش داده بود با دستور مصرف خدا رو شکر بعد از دو سال ناباروری باردار شد پسرش الان دوسالشه

اگه گروه اهوازی دارین بهم بگین یا عضوم کنین که مخصوص ای وی اف داشته باشه 

نه گلم گروه ندارم. من ارتباطمو با همه قطع کردم بعد از فوت بچه ام حوصله کسی رو ندارم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
نه گلم گروه ندارم. من ارتباطمو با همه قطع کردم بعد از فوت بچه ام حوصله کسی رو ندارم

عزیزم😭😭😭😭توکل به خدا انشالله خدا به زودی دلتو شاد کنه الان زیر نظر دکتر نیستی

عزیزم همین دکتر خیلی خوبیه اتفاقا دو تا از اون خانما که فرستادم پسر میخواستن که شد یکیش دوست خودم یک ...

خداروشکر عزیزم خدا خیرت بده

آدرشس کجاست؟

میگم شوهرش نرفت زیر نظر دکتر؟