2777
2789
عنوان

کی لپ تاپ لنوو داره؟

446 بازدید | 10 پست

تازه خریدم بلد نیستم 😅دفعه اوله زدمش به شارژ این چراغ پایینش که براشارژه چشمک میزنه اوکیه؟یاباید ثابت باشه؟واینکه من ازکجا بفهمم شارژ شده؟روشنش کنم؟یذادم صد درصد بشه باتریش ضرر نمیبینه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نزار بالای۸۰ بره زیر ۳۰ هم نره توی‌ شارژ باهاش کار نکن داغ نشه خاموش هم هیچوقت نکن اسلیپ کن

الان خاموش کردمش تا سه چهار ساعت دیگه کار ندارم باهاش از کجا بفهمم شارژ شده؟الان شارژش سفید شد ولی همچنان چشمک میزنهه

الان خاموش کردمش تا سه چهار ساعت دیگه کار ندارم باهاش از کجا بفهمم شارژ شده؟الان شارژش سفید شد ولی ه ...

خاموش نکن shut down نکن sleep کن

باتریش خراب میشه

روشن کن بیین چند درصد شارژ شده بعد اسلیپ کن هیچوقت ابدا خاموش نکن مگر ماهی یبار برای ریبوت شدن

خاموش نکن shut down نکن sleep کن باتریش خراب میشه روشن کن بیین چند درصد شارژ شده بعد اسلیپ کن هیچو ...

بعد میگن درشم نباید ببندی نه؟الان روشن کنم مشکلی پیش نمیاد ؟حدودا چقد باتریش تا نودوپنج اینا میرسه؟

نذار به ۹۵ برسه بالای ۸۰ اصلا نره درش چرا نبندی؟ ببند

درمورد این چراغای زیرش یه راهنمایی میکنین؟دوازده درصد بود که زدم به شارژ قرمز بود الان سفید شده براشما هم همینجوریه؟کی سبز میشه؟

خاموش نکن shut down نکن sleep کن باتریش خراب میشه روشن کن بیین چند درصد شارژ شده بعد اسلیپ کن هیچو ...

ببخشید برای چی sleep کنم من فعلا باهاش کاری ندارم ،یعنی زیاد استفاده نمیکنم ،یعنی نباید خاموش کنم؟

.