2777
2789
عنوان

بی بی چک

379 بازدید | 75 پست

سلام 

من ۶آبان آمپول hcgزدم ودیروز که میشد۱۹آبان دوتا بی بی چک تست کردم با۳ساعت فاصله که اولی کمرنگ شد دومی پرنگ ترازاون وهمون روز آب وچایی زیاد خوردم ۳لیوان چای تقریبا ی بطری بزرگ آب تا ساعت ۳شب اینا چون تو مراسم بودیم وامروز که ۲۰آبان هس صبح ساعت ۷تست زدم دیدم اصلا خط نیوفتادالبته اصلا صبرنکردم همین که دیدم نشد انداختم آشغال وچندساعت بعدرفتم دیدم پررنگ خط اپفتاده

و ساعت تقریبا ۱۲ظهر دوباره امتحان کردم تا۳دقیقه صبر کردم ی خط خیلی خیلی کمرنگ افتاد و۱۰دقیقه بعد دوباره نگاه کردم که پررنگ ترشده بود

به نظرتون مثبت هس یاتاثیر چای آبی هس که خوردم به خاطر اون نشون نداد

واگه منفیه چرا پس دیروز هردوبارم مثبت شد؟؟

انشاالله که بارداری منم از آخرین اقدامم ۵ روز میگذره ۴ روز عقب انداختم سابقه نداشته عقب بندازم ۳ ...

اخه من امپول زدم 

اکثرا میگن از۱۲تا ۱۴روز بعد آمپول بی بی چک بزنی مشخص میشه وپریودمم ۲۱ یا۲۲ هس موعدش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه من امپول زدم  اکثرا میگن از۱۲تا ۱۴روز بعد آمپول بی بی چک بزنی مشخص میشه وپریودمم ۲۱ یا۲۲ ه ...

منم آمپول زدم😢

نمیدونم والا..به نظرم یه دو روز دیگه صبر کن

منم صبر پیشه کردم ببینم چی میشه

یا برو آز بده

انشاالله که بارداری منم از آخرین اقدامم ۵ روز میگذره ۴ روز عقب انداختم سابقه نداشته عقب بندازم ۳ ...

انشاء الله 

خدا ازدهنت بشنوه برام دعا کن انشاءالله شماهم بارداری