2777
2789
عنوان

سفید شدن پوست و رفع تیرگی های بدن

163 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز. من بتازگی به جمع شما پیوستم اما مدت ها بود که تاپیکهاتون رو میخوندم. ممنون میشم اگر دکتر پوست خیلی خوبی توی تهران میشناسید بهم معرفی کنید. برای روشن تر شدن پوستم و رفع تیرگی های دور چشم و بیکینی میخواستم با یک متخصص صحبت کنم که چه کرم و محصولی بهتر هست.

شما هم اگر محصولی استفاده کردید و خوب بود لطفا بگید تا بدونیم.🙏🙏

پوست من تقریبا گندمی هست و دلم میخواد سفید تر شم ، شنیدم امپولم هست اما چیزی که دکتر تجویز کنه نمیدونم... 

اون آمپولو منم شنیدم

میگن دبی بهتره انجام داد و حتما کبدت باید سالم باشه و تا مدتا بعدشم تحت نظر باشی که کبدت آسیب نبینه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ،به چه قیمتی

نمیدونم عزیزم

احتمالا با این قیمت دلار قیمتش زیاد شده

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
اون آمپولو منم شنیدم میگن دبی بهتره انجام داد و حتما کبدت باید سالم باشه و تا مدتا بعدشم تحت نظر با ...

ممنون از راهنماییت. میرم تحقیق میکنم راجع به آمپول...

منظورم به قیمت از دست دادن سلامتی،؟؟ارزششو داره؟

آهان😅😅

من اول فکر کردم اسی سوال پرسیده قیمت میخواد😅😅

ممنون از راهنماییت. میرم تحقیق میکنم راجع به آمپول...

قربانت عزیزم