2777
2789

سلام بچه ها اونجا ک بودم تنها دغدغم نهایت تنهایی و غربت بود ک خیلی هم سخت بود واسم ولی الان اینجا آرامش ندارم هی میترسم یکی یه چیزی بگه یا ب شوهدم بر بخوره یا ب داداشم چون اخلاقاشون خیلی باهم اکی نیس.نمیدونم چ کنم😥😥 شوهرمم چون اینجا غریبه توقعش از بابامینا زیاده

بشدت دو دل شدم غربت واقعا وحشتناک سخت بود واسم ولی خب اینجام با وجود خوبیاش آرامش ندارم.توروخدا اگه تجربه ای دارین بیاین راهنمایبیم کنید.خدا خیرتون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد مکان اولیه ک آرامش داشتی😂

هعییی نمیشه ولی وقتی من بخاطر یه شرایطی و مریضیم ک اونجا بودم خیلی سختی کشیدم

حالا اینجا تنها نیستم پیش خانوادمم و خوبی زیاد داره ولی خبب دغدغمم زیاده..راهکار میخوام

نه جداییم ولی فعلا زیاد میبینم همو مثلا دوروز درمیون

خیلی زیاده حتما تنش پیش خواهد اومد 

خودت برو وقتی شوهرت سرکاره و تا قبل امدن همسرت برگرد خونه خودت 

هفته ای یه بار با همسرت برید کافیه احتراما حفظ میشه 

اینکه بین خانواده خودت و شوهرت باشی خیلی سخته پس تلاش کن که سطع توقعات رو بیاری پایین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چه خبره خب ...رفت و امدتون و کم کنید

هعی چی بگم.بابام و شوهرم باهم کنار میان و مثلا شوهرم بخواد جایی بره اصرار میکنه ب بابام مثلا کار داره فلان شهر با بابام میره دیروز متوجه شدم داداش بزرگم دوسس نداره بابام.جاده باشه

اینکه بین خانواده خودت و شوهرت باشی خیلی سخته پس تلاش کن که سطع توقعات رو بیاری پایین

دقیقا میشه گف بلد نیستم تازه یماهه اومدم اینجا و خب واسه خونوادمم جدیده این قضیه انگار نمیدونیم چطو کنترل کنیم