2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میگن مادرشوهر بده،ولی منم پدرشوهرم خیلی اذیت می‌کنه هربار میبینه با حرفاش و تیکه هاش دل می‌شکنه دیگه رفت و آمد نمیکنم 

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!

این چه زندگی‌؟!

میشه یه بزرگتر اینقدر نفهم باشه

هر وقت دلشون بخواد هرحرف و متلکی میگن

هر کاری دلش خواست برای ازارم انجام داده

الان میگه آشتی

هروقت هم بخوان باید آشتی کنم

من حاضرم بمیرم ولی اشتی نکنم

همه میگن مادرشوهر بده،ولی منم پدرشوهرم خیلی اذیت می‌کنه هربار میبینه با حرفاش و تیکه هاش دل می‌شکنه ...

منم رفت امد نمیکنم

یکماه زندگیمو جهنم کرده

شوهرمم هرکار میکنه، اون کار خودشو میکنه

زنگ زده به مادرم!!!!!!! شانس اوردم من اون لحظه دیدم، گذاشتمش بلک لیست

مادر  من ۱۲ سال اینهمه مشکل داشتم، دخالت نکرده

الان زنگ زده که رسوایشو؟!! ابروم پیش فامیلام میره

منم رفت امد نمیکنم یکماه زندگیمو جهنم کرده شوهرمم هرکار میکنه، اون کار خودشو میکنه زنگ زده به ماد ...

نفهمن واقعا ، ما بیس روز پیش هی دنبال خونه بودیم گیر نمیومد می‌گفت چرا نمیای پیش ما ،مارو نمیپسندی،منم گفتم کلی وسیله رو کجا جا بدم،درضم یه تا برادر شوهر مجرد هم تو خونه دارم گفتم نمیشه ،اومدم بیرون شنیدم ب زنش میگه خونه پدرش اندازه آشپزخونه ما هم نیس اینطوری ناز می‌کنه 😣😣خیلی دلم شکست بعد اون نرفتم دیگه،

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
این چه زندگی‌؟! میشه یه بزرگتر اینقدر نفهم باشه هر وقت دلشون بخواد هرحرف و متلکی میگن هر کاری دلش ...

رفت آمد نکن شوهرت هم دوست داشت خودش بره سر بزنه بیاد

نفهمن واقعا ، ما بیس روز پیش هی دنبال خونه بودیم گیر نمیومد می‌گفت چرا نمیای پیش ما ،مارو نمیپسندی،م ...

بخدا خودم و شوهرم آرزوی مرگ میکنیم

چون هیچ جوره حریف بی ابروگریهاش نمیشیم

بخدا خودم و شوهرم آرزوی مرگ میکنیم چون هیچ جوره حریف بی ابروگریهاش نمیشیم

خونتون رو دور کنین، ما اومدیم شهر خونه کرفتیم، الان یه پونزد ه روزه اینقد راحتم چشمم نمیبینشون

رفت آمد نکن شوهرت هم دوست داشت خودش بره سر بزنه بیاد

میره

حتی پدرش کرونا گرفت، داشت میمرد

زن و اون پسرش حتی دکتر نبردنش

یکماه شوهرم بالا سرش بود

ولی باز که خوب شده افتاده به جون ما

میره حتی پدرش کرونا گرفت، داشت میمرد زن و اون پسرش حتی دکتر نبردنش یکماه شوهرم بالا سرش بود ولی ...

تنها راه نرفتن و بی محلی ب حرفاش هست،باید تحمل کنیم😞

خونتون رو دور کنین، ما اومدیم شهر خونه کرفتیم، الان یه پونزد ه روزه اینقد راحتم چشمم نمیبینشون

من شهر دیگم

ولی محل کار شوهرم اونجاست

این ادم اینقدر بی ابرو، تا قله قاف واسه گفتن رسواییش میره

شوهرم میگه اون چه جوونی داره تو این سن

خودش حوصله گرفتن حقمو ندارم، بجنگم

تنها راه نرفتن و بی محلی ب حرفاش هست،باید تحمل کنیم😞

اونم همینو میخواد

من نمیخوام کوتاه بیام

بسه هر حرفی دلش خواست زد

عقده هاشو خالی میکنه

مگه من بی کس و کارم؟  

ولی خب تو کل فامیل من یه بی ابرو مثل این نیست که حریفش شه

بشینن این حرف خاله زنکی بزنه، فامیلامون هنگ میکنن

آخه مرد و این حرفها؟!

من شهر دیگم ولی محل کار شوهرم اونجاست این ادم اینقدر بی ابرو، تا قله قاف واسه گفتن رسواییش میره ش ...

ببین پدرشوهر من چون روز آخر گفتم خونه ها قیمت بالاست پولمون کمه برا پیش،خوشحال بوده میگف دیدی گفتم نمیتونی😑😑 منم اومد طبقه سه وای نزاشتم خوشحال بشه ک ما نمی‌تونیم خونه بگیریم