یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم رفت امد نمیکنم یکماه زندگیمو جهنم کرده شوهرمم هرکار میکنه، اون کار خودشو میکنه زنگ زده به ماد ...
نفهمن واقعا ، ما بیس روز پیش هی دنبال خونه بودیم گیر نمیومد میگفت چرا نمیای پیش ما ،مارو نمیپسندی،منم گفتم کلی وسیله رو کجا جا بدم،درضم یه تا برادر شوهر مجرد هم تو خونه دارم گفتم نمیشه ،اومدم بیرون شنیدم ب زنش میگه خونه پدرش اندازه آشپزخونه ما هم نیس اینطوری ناز میکنه 😣😣خیلی دلم شکست بعد اون نرفتم دیگه،
هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
من شهر دیگم ولی محل کار شوهرم اونجاست این ادم اینقدر بی ابرو، تا قله قاف واسه گفتن رسواییش میره ش ...
ببین پدرشوهر من چون روز آخر گفتم خونه ها قیمت بالاست پولمون کمه برا پیش،خوشحال بوده میگف دیدی گفتم نمیتونی😑😑 منم اومد طبقه سه وای نزاشتم خوشحال بشه ک ما نمیتونیم خونه بگیریم
هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!