2777
2789
عنوان

چطوری بچه مو از شیر خشک بگیرم??

7532 بازدید | 23 پست

پسرم ۱۶ ماهشه ببلاک ۳ میخوره

میخوام از شیر خشک بگیرم بجاش شیر معمولی بدم

ولی تا یه قطره شیر گاو میره دهنش شیشه رو میندازه کنار نمیخوره😓

تو شیرش قند یا شکر ریختم شیره انگور ریختم بازم نمیخوره😖

تجربه داراااا بگین چیکار کنم??

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم ۱۵ ماهشه ی بار بهش شیر گاو دادم شیشه رو پرت گرد😐

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
همون پاستوریزه رو میدم نمیخوره دیگه

همون خشک رو بده دیگه چه کاریه از صدتا پاستوریزم بهتره. فقط رقیق بگیر مثلا جای چهار پیمونه یکی بریز.کم کم خودش زده میشه

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
چیکار کنیم نمیشه که تا اخر شیر خشک بخورن    

نمیدونم خودمم موندم شیرینم گردم تاثیر نداشت

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
همون خشک رو بده دیگه چه کاریه از صدتا پاستوریزم بهتره. فقط رقیق بگیر مثلا جای چهار پیمونه یکی بریز.ک ...

شما این روشو امتحان کردی? جواب داده?

آخه رو قوطی نوشته نباید اندازه رو کم زیاد کرد برا بچه صرر داره

پسرمنم۱۷ماهشه شیرگاو روبانبات هم شیرین کردم نخورد پرت کرد شیشه رو دیروزدنشوبادستم گرفتم بزورچپوندم توحلقش 😂چشامم گرد کردم جیغ زدم سرش خوردتاتموم شدگریه میکردکه بازم میخام😁شیرخودمم خیلی میخوره حالم بدمیشه دیشب پادردشدم تاصبح آویزونم بود

شما این روشو امتحان کردی? جواب داده? آخه رو قوطی نوشته نباید اندازه رو کم زیاد کرد برا بچه صرر داره

الان دیگه بزرگ شده فک نکنم براش فرقی کنه. آره به پسرم آپتاکید میدم تو ۱۲۰ سی سی یه پیمونه میریزم شبا میخوره. دوستمم ببلاک دو یا سه رو اینجوری میده سه سالشه بچش

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
پسرمنم۱۷ماهشه شیرگاو روبانبات هم شیرین کردم نخورد پرت کرد شیشه رو دیروزدنشوبادستم گرفتم بزورچپوندم ت ...

جالب بود😄 ینی از اون موقع دیگه شیر گاو میخوره??

الان دیگه بزرگ شده فک نکنم براش فرقی کنه. آره به پسرم آپتاکید میدم تو ۱۲۰ سی سی یه پیمونه میریزم شبا ...

بهرحال رقیق دادن درست نیس به گوارش بچه آسیب میزنه