2777
2789
عنوان

اینکه میگن لگن کوچیکه واقعیه یا حدسیاته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 54 پست
من دکتر گف لگنت متوسطه تعریفی نداره باید درد طبیعی بکشی نشد میبریم سزارین

نگران نباش اگه مطمئن بود نمیشه میبرد سزارین. ولی متاسفانه امروزه زیاد شدن خانومایی که بیخود درد طبیعیو میکشن آخرم سزارین میشن. من اگه جای شما بودم میرفتم یه دکتر دیگه بیمارستان دیگه، که دیگه این ریسکو به جون نخرم

بازم نگران نباشیا تو بیمارستان حواسشون هست اتفاقی برای خودتو نی نی نمیفته فقط زور داره بیخود درد بکشی بعد نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴۹ بودم شدم ۶۷ وزن بچه خوبه 

منم همینجوری بودم ۴۸ کیلو بودم شدم ۶۸ زایمانم آسون بود بعدش معاینه لگن میشی هفته ۳۶ اینا من دکترم گفت لگنت عالیه برای زایمان همونجوری شد اولی رو ۳ ساعت درد کشیدم دومی کمتر از یک ساعت 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
🙄🙄🙄 برای همین قدیم ها خیلی ها میمردن 😁😁😁

ربطی نداره اون موقع بخاطر کمبود امکانات بود

ولی الان همه چی فراهمه این خارجیا همشون زایمان در آب انجام میدن ، نمیدونم چرا اینجا همه اصرار به سزارین دارن

کاربر خانم هستم ...😌   دواین جانسون رو دوس دارم خب🥴     ۸ تا کاربری ترکوندم تا حالا😎 در مورد دانشگاه و کنکور راهنماییم کنید خوشحال میشم 😊