2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل بیاین یه لحظه !!!!!!!!!!

46 بازدید | 3 پست

سلام من خانمی باردارم که شاغل مدرسه هستم بخاطر کرونا دو ماه اول مرخصی گرفتم چون به شرایط بارداریم صدمه زد و استراحت مطلق شدم الان بیشتر از چهار ماه مرخصی نمیدن بهم و من باید این وسط دو ماه برم سرکار تا بتونم ماه آخر بارداری استراحت کنم چون اسفند زایمان دارم اما دو تا پیشنهاد شده که پایه چهارم تدریس کنم یا مدرسه کمکی برم کاری بود انجام بدم مشکل من اینه چند ساله سوم درس میدم و هیچ آشنایی با پایه چهارم ندارم و از طرفی به عنوان کمک مدیر و مدرسه نمی‌دونم اذیتم کنن یا باهام کنار میان یا نه واقعا شرایط بدی دارم بین دو راهی قرار گرفتم 

اگه به عنوان مدرس قبول کنم میترسم تا شروع به کار کنم و از پایه چهارم بفهمم چی به چیه کلی اذیت شم اگه به عنوان کمکی در مدرسه دیگه حضور پیدا کنم نمی‌دونم بر خورد و نوع کاری که بهم میدن چیه یا مدیرش اذیتم کنه و به چشم بیخیال نگام کنه  واقعا دو راهی قرار دارم لطفا کمک کنید ،😑😑😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایه چهارم سخت ترین پایه است الانم که ۲ ماه از سال کذشته

برو نیروی کمکی خیلی بهتره

الان که کروناست کلاس ها زیاد برگزار نمیشه، توی مدرسه هم کار زیادی نیست

مثلا مدیر چکار میگه بکنی؟ بار که قرار نیست جابه جا کنی، نهایت کار دفتری میده دیگه

با احمق ها بحث نمیکنم