2777
2789
عنوان

دخترم فن وبیانش خیلی ضعیفه

136 بازدید | 13 پست

چهارسال و نیمشه ولی هنوز نمیتونه بعضی کلماتو بگه،میترسم سال دیگه رفت مدرسه براش مشکل بشه

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا سال دیگه خیلی بهتر میشه ولی باهاش همون کلمه های سخت رو تمرین کن جایزه اش بده 

بنویس همه کلمه هایی ک مشکل داره مثلا دختر من سختش بود اونموقع بگه دندون پزشک یکی دوروز گفتم با من تکرار کن (اروم و بخش و بخش) یاد گرفت

باهاش زیاد صحبت کن قصه بخون کتاب بخون بذار تلفنی با آشناها صحبت کنه

انقد.خجالتیه باکسی حرف نمیزنه

دختر منم خجالتی بود و این خیلی سختم بود تو مهد باکسی دوست نمیشد همه بازی میکردن این ی گوشه مینشست و ساکت بود .مربیشم چندباری بهم گفته بود دخترتون ساکت و خجالتی الانم بازیش محدود میشه با برادر و دختر عمو پسرعمو ولی مربیش گفت باهاش کار کنید کلاس بفرستین تا اونجا خجالتش بریزه کلاسای قصه گویی و این جور کلاسا

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
پیش دبستانی😅

براش قصه بگو بعد دو روز بعدش بگو قصه فلانو برام تعریف کن 

مرتب تشویقش کن

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
دختر منم خجالتی بود و این خیلی سختم بود تو مهد باکسی دوست نمیشد همه بازی میکردن این ی گوشه مینشست و ...

درست شده حالا؟

کلاس های قصه گویی و داستان هم عالیه البته دختر من دوم دبستان بود فرستادم داستان نویسی عالی شد 

مشکلم اینه تو روستا زندگی میکنیم،اینجام امکانات نداره😢

براش قصه بگو بعد دو روز بعدش بگو قصه فلانو برام تعریف کن  مرتب تشویقش کن

انقد براش شعر میخونم وای وقتی میگم برام بخون بعضی جاهاشو دهنشو میبنده اهنگشو میزنه بعد ادامشو میخونه،نمیتونه کلماتو بگه،حرصمو در اورده

درست شده حالا؟

تا حدودی بهتر شده

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت