2777
2789
عنوان

آیا من حساسم ؟

265 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ... بچه ها من شوهرم مغازه داره و یه همسایه خانم داره چند وقت پیش میرفتیم بیرون شوهرم گوشیش زنگ خورد ( اینو هم بگم یکی از مشتریای همسرم چک آورده بود همسرم نبودن داده بود ب این خانمه .. اینم زنگ میزد ب شوهرم بیا چک و بگیر من من مغازمو میبندم ) داشت تو گوشی خق حق میخندید میگفت ن جون من اذیت نکن دیگ نمیدونم اون خانمه چی گفت اینم گفت تو رو خدا اسم بچمو آورد گفت منو فلانی میاییم پیشت منم فک کردم داره با همسایه های مردش حرف میزنه انقد راحت بود بعد بچه رو ازم گرفت رفت تو مغازه اون خانمه چک گرفت اومد ینی دیوونه شده بودم اما بازم خودمو کنترل کردم خودمو ب اون راه زدم ک هیچی نفهمیدم چند روز پیش ماشینش خراب شده بود رفته بود ماشین اون خانمع رو ازش گرفته بود بعد اومد بچه مو ببرن دکتر گفتم این ماشین مال کیه پس ماشین خودمون کو ؟ اونم گفت ماشینم خراب شده این ماشین محمده ( همسایه شون) نشستم تو ماشین یهم برگشتم پشت فهمیدم این ماشین مال اون زنس کلی وسایل زنونه پشت بود مثل کیف ..‌‌ بازم چیزی نگفتم ..

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

چند روز بعدش بازم رفتیم بیرون از کناره مغازه شوهرم ردشدیم همون ماشینی ک شوهرم میگفت مال محمده کنار مغازع این خانمه بود منم دیگ تحمل نکردم گفتم تو ک میگفتی این ماشین مال فلانی پس چرا جلو مغازه این خانمس گفتم مگ مغازه محمد اون ور خیابون نیس ؟ چرا باید بیاره اینجا پارک کنه ؟ اونم خودشو ب اون راه زد ک شما زود قضاوت میکنید نمیدونم انباریش اینجاس بخاطر همین اینجا پارک کرده و این چرت و پرتا .‌‌... دیروز گفت برو تو ماشینم فلش و بیار داشتم تو ماشین دنبال فلش میگشتم یه کارت بانکی دیدم ب اسم خانم بود اومدم گفتم اون کارت مال کیه خیلیم آروم گفتم .. گفت کدوم میخاست بگه نمیدونم گفتم اونی ک اسم خانم روشه تو ماشینته میخایی برم بیارمش .. گفت آهان اون ، اون ماله همسایمه قرار بود براش پول بریزم یادم رفته منم گفتم ینی چی مال همسایمه خب نمیتونست شماره کارتشو بهت بده چرا کارتو داده .. ( اصلا نمیدونم برای چی باید پول براش بریزه میدونم ازش چیزی نخریده چون مغازه عسل ، روغن حیوانی اینجور چیزا دارم  ) 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

خانوما به نیت حاجت روایی اونایی ک بهم رای میدن میخام چله زیارت عاشورا بردارم لطفا بهم رای بدین و اسمتونم بگی🙌 واقعا ی تیکه از جهازمم جور شه خیلیه خداخیرتون بده تو تاپیک اخرم صفحه اول لینک رایم هست😊😊

میشه یه صلوات بفرستین واسه براورده شدن خواسته هام🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تصمیم گرفتم شب اومد همهی اینا رو بهش بگم م دیگ خسته شدم ... بنظرتون چه برخوردی باهاش داشته باشم 

حتما انکار میکنه 

خسته شدم دیگ از بس اینکه حرص خودم خودمم باردارم 

خسته شدم دیگ از بس اینکه حرص خودم خودمم باردارم 

ی بار برا همیشه همه چیو بش بگو انکار هم کرد بگو رابطتو باهاش قطع کن فلانی اون روز رد شده دیده باهاش میگی میخندی خوشم نمیاد راجب شوهرم اینجور فکر کنن و از این حرفا

که تو حساس نیستی یه چیزی این وسط هست

خودمم خسته شدم