2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام ...

144 بازدید | 23 پست

نه دوست همجنس دارم نه جنس مخالف 

دوست همجنس زیاد دارما ولی باهاشون صمیمی نمیشم 

دارم خفه میشم از شدت بغض 

تنهایی خیلی بده چکار کنم ...😔

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی دو بار از این تاپیکا گذاشتم فهمیدم خیلیا اینجورین

رک بگم معمولا وقتی دو طرف کارشون با هم تموم میشه مثلا دانشگاه یا مدرسه، دوستیشونم تموم میشه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
بهتر.سایت اینجا خوبه.نمیشه ب حقیقی اعتمأد کرد.اینجارو هم البته مواظب باش 🙄

دقیقا من نمیتونم ب کسی اعتماد کنم مخصوصا دخترا 

از طرفی اعتقاداتم نمیزاره با پسرا دوست بشم

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋
بهترین کارو میکنی  صمیمیت چیه

میدونید اخه بعضی وقتا ادم دلش میخواد با یکی حرف بزنه 

منم یکی دو بار از این تاپیکا گذاشتم فهمیدم خیلیا اینجورین رک بگم معمولا وقتی دو طرف کارشون با هم تم ...

دقیقا ، بعد من اصلا نمیتونم با کسی راحت باشم مخصوصا دخترا خیلی نارو میزنن

دقیقا ، بعد من اصلا نمیتونم با کسی راحت باشم مخصوصا دخترا خیلی نارو میزنن

منم همینطورم همش احساس عدم امنیت میکنم مخصوصا از دخترا

البته دوست پسر یا دوست اجتماعی پسر هم ندارم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
منم همینطورم همش احساس عدم امنیت میکنم مخصوصا از دخترا البته دوست پسر یا دوست اجتماعی پسر هم ندارم

دقیقا 

منم ندارم و بعضی وقتا واقعا به همکلاسیام حسودیم میشه 🥲🥺

دقیقا من نمیتونم ب کسی اعتماد کنم مخصوصا دخترا  از طرفی اعتقاداتم نمیزاره با پسرا دوست بشم

تمام راها رو مجردی رفتم چ پسر یا دختر.هیچی بهتراز خدا و پدرومادر وجود نداره تمامممممممممم😊

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
دقیقا  منم ندارم و بعضی وقتا واقعا به همکلاسیام حسودیم میشه 🥲🥺

من احساس بدی داشتم که انگار بینشون غریبه و جداافتاده هستم

تمام راها رو مجردی رفتم چ پسر یا دختر.هیچی بهتراز خدا و پدرومادر وجود نداره تمامممممممممم😊

واقعا راست میگید 

من انگار به دنبال خدا میگردم تو تمام تنهایی هام 

من اح ساس بدی داشتم که انگار بینشون غریبه و جداافتاده هستم

من این حسو ندارم به جاش حس تنهایی امانمو بریده

من این حسو ندارم به جاش حس تنهایی امانمو بریده

البته من یادم رفت بگم دانشگاهم تموم شده😁

ولی بیشتر ازین غصم میشد اونا گروه تقلب دارن من نه. نمرم ازشون بیشتر میشد ولی خب دلم میسوخت

یه پروژه هم مجبور شدم تنها باشم

اما الان از همون دو سه تا دوستی هم که تو دانشگاه داشتم پشیمونم. ولی خب برای هم گروهی شدن لازم میشد

مجازی که شد قطع رابطه کردم راحت نبودم با دوستام

البته من یادم رفت بگم دانشگاهم تموم شده😁 ولی بیشتر ازین غصم میشد اونا گروه تقلب دارن من نه. نمرم ا ...

من تازه وارد دانشگاه شدم 

ولی دیگ ۶ ساله که دوست صمیمی ندارم 😅