2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم پارسال لیزر کردم خوبه خوب شده جاشم نمونده مال من فک کنم از شورت بود 

منم داشتم دکتر گفت فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه پماد داد خوب شدم ولی همش باز برمیگرده و خودش خوب میشه کلافم کرده دیگه😑

منم داشتم دکتر گفت فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه پماد داد خوب شدم ولی همش باز برمیگرده و خودش خو ...

وآسه ایمنی بدنت دارویی هم خوردی؟ چند تا بود؟ من واقعا موندم وسواسی شدم هر نقطه ای ببینم دلم فرو میریزه . چهار پنج روز از دستشویی که میام سرکه سیب میزنم صبر میکنم خشک شه بعد لباس میپوشم ولی باز انگار چند تا برجستگی جدید دیدم. واسه شما پمادش میسوزوند پوستتو یا فقط سطحی میزدی و رفع شد

منم داشتم دکتر گفت فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه پماد داد خوب شدم ولی همش باز برمیگرده و خودش خو ...

مال ک کامل خوب شده اصلا برگشتم نداشته رابطم نداشتم نمیدونم زیگیل  بود یا ن ولی ی گوشت اضافه بود فشار میدادم درد داشت نمیدادم ن ی دونه بود

مادرمم از همون مدل پشت گردنش داره مادر بزرگمم داشته 

دکتر میگفت درمان قطعی نداره اینارو که بخوری کامل خوب میشی؟

نمیدونم والا امیدوارم خوب شه این لعنتیا. گوگلو زیرو رو کردم این داروهایی بود که اکثر افراد گفته بودن خوردن منم برا همین خریدم

وآسه ایمنی بدنت دارویی هم خوردی؟ چند تا بود؟ من واقعا موندم وسواسی شدم هر نقطه ای ببینم دلم فرو میری ...

نه پماد آلدرا بود دو شب درمیون میزدم خوب شد درد و سوزش هیچی نداشت اصلا هیچ قرصی نداد خوبم شدم ولی باز میاد و میره نمیدونم دیگه چیکار باید کرد

نه پماد آلدرا بود دو شب درمیون میزدم خوب شد درد و سوزش هیچی نداشت اصلا هیچ قرصی نداد خوبم شدم ولی با ...

هر سری در میاد همون پماد میزنی چه مدت طول میکشه از بین میره؟ واسه شما چقدری میشه کوچیکه؟