2821
2789
یه ساب هست تو 6 هفته 6 اینچ قد میکشی  خیلی چیز خفیه لامصب

مرسی عزیزم 🌹

خودتون نتیجه گرفتید؟؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم خوبی جوین چنل شدم اما اصلا اطلاعات ندارم میشه چند تا ساب رو با هم گوش داد ؟

اره عزیزم میشه فقط تداخل نداشته باشن 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
مرسی عزیزم 🌹 خودتون نتیجه گرفتید؟؟

واقعیتش من یه هفته گوش دادم قشنگ استخونم پاهام درد میکرد که برای قد طبیعیه 

ولی ادامه ندادم خیلی تنبلی کردم 

حالا باز دوباره میخوام شروع کنم 

ولی افزایش قد باید 6 هفته گوش بدی تو هفته 2 یا 3 نتیحش تازه شروع میشه 

واقعیتش من یه هفته گوش دادم قشنگ استخونم پاهام درد میکرد که برای قد طبیعیه  ولی ادامه ندادم خی ...

ممنونم گلم 😘

منم تنبلم مرتب گوش نمیدم😂

از کجا بفهمم تداخل ندارن؟

تاکیدات هر سابلیمینال بخون 

تاکیدات هر سابلیمینال بخون 

مثلا اگه برای رنگ چشم گوش میدی یکیش چشم سبز نباشه اون یکی آبی .هر دو تاش باید یک رنگ باشه

نتیجه گرفتی عزیزم ؟

نه عزیزم رنگ چشم مثال زدم