2777
2789

کاردانش نمیشه 

با دیپلم نظری میشه کنکور نظری داد 

بعد هنو 1402تکلیفش معلوم نیست چه برسه به 1403

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوووو تا اون موقع دویست بار نظراشون عوض میکنن تو فقط بخون

اخه من الان رشتم حسابداریه ولی معماری دوست دارم  گفتم دیپلم حسابداری بگیرم   بعد کنکور بدم برای معماری  انگیزه ندارم  فکرم همش معماری  بعد میگن کار نداره خرجم خیلی داره 

اخه من الان رشتم حسابداریه ولی معماری دوست دارم  گفتم دیپلم حسابداری بگیرم   بعد کنکور بدم ...

واسه معماری اکثرا بچه های ریاضی میرن.والا الان کار پیدا کردن بیشتر بیشتر رشته ها راحت نیست  

بازم حسابداری بهتره فکر کنم

فکر کنم اره ولی همونم راحت نیست نظر منو بخوای میگم برو دنبال علاقت اگر مهارت خوبی داشته باشی و دانشگاه خوبی قبول شی بیکار نمیمونی به شرطی که رتبه کنکورت خوب باشه بری دانشگاه خوب و کنار اون دانش کافی داشته باشی. ولی در کل واسه ادارات و اینا حسابداری بهتره

فکر کنم اره ولی همونم راحت نیست نظر منو بخوای میگم برو دنبال علاقت اگر مهارت خوبی داشته باشی و دانشگ ...

معماری که اگه برم آزاد میرم  آزاد بده؟😕

نمیشه هم حسابداری بخونم هم معماری؟😑

معماری که اگه برم آزاد میرم  آزاد بده؟😕 نمیشه هم حسابداری بخونم هم معماری؟😑

به نظرم تمرکزت رو فقط واسه یک چیز بزار اگر همچین چیزی که میگی امکان پذیر باشه

چون هم از نظر مالی هم فشار درسی الکی اذیت میشی حالا که خیلی هم مهم نیست چه دانشگاهی میری به نظرم برو حسابداری 

البته باز خودت باید انتخاب کنی

به نظرم تمرکزت رو فقط واسه یک چیز بزار اگر همچین چیزی که میگی امکان پذیر باشه چون هم از نظر مالی هم ...

اره به خدا خودم الان خسته شدم  نمیدونم چیکار کنم 😭

از یطرف علاقم از یطرف آیندم