من خیلی دلم میخواد برنامه ریزی کنم تو تمام کار هام و به همشون برسم اما یه مشکل هست به برنامه ای که مینویسم عمل نمیکنم و یکی هم اینکه وقتی کاری رو شروع میکنم تمرکزی در اون ندارم و نگران کار های دیگم هستم که عقب افتادن و باید حتما انجامشون بدم، میشه بگید باید چیکار کنم ؟!
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
من برنامه هام روزانس اونم فقط سر کار صبح کارامو می نویسم اولویت بندی میکنم و طبق اون جلو میرم
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
برنامه ریزیاتونو برا کوتاه مدت درنظر بگیرید وبه عمل کردن بهشون متعهد بشین
مثلا تا چه زمانی کوتاه ؟
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
احتمالا به خاطر اینه که بیشتر از توانت برنامه ریزی میکنی من درس خوندن رو مثال میزنم وقتی عادت نداری به ساعت مطالعه بالا باید از ساعت متوسط شروع کنی کلا واسه هر کاری برنامت سنگین ننویس تابتونی بهش عمل کنی.هر کاری ها حالا من درس رو مثال زدم اروم اروم خودت عادت میکنی به برنامت هم عمل میکنی