2777
2789

بچها لباسشویی اسنوا خوبه ?بنظرتون چه مارکی بخرم خوبه الجی و اینا نگین که الان دیگه فک نکنم اصلش گیرم بیاد

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

منم یخچال و ماشین ظرفشویی جهیزیم دوو هستش..دوساله دارم استفاده میکنم خداروشکر مشکلی نبوده

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها لباسشویی اسنوا خوبه ?بنظرتون چه مارکی بخرم خوبه الجی و اینا نگین که الان دیگه فک نکنم اصلش گیرم ...

ما اسنوا داریم خیلی سروصدا داره انگار تراکتور روشنه البته مال مامانمه هف ساله زیر دسشه فقط سال اول صداش کم بود...شده قسطی با وام الجی بخر عمری کارکنه

ما اسنوا داریم خیلی سروصدا داره انگار تراکتور روشنه البته مال مامانمه هف ساله زیر دسشه فقط سال اول ص ...

ممنونم عزیزم اخه گفتم اصلش احتمالا گیرم نیاد ☹

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
ممنونم عزیزم اخه گفتم اصلش احتمالا گیرم نیاد ☹

منم از همین میترسم خیلی سخت گیر میاد ....اصلا لوازم خانگی خریدن ب جز جورشدن پولش پیدادکردن فروشنده ی معتبرش خودش ی پروسه ی جداست😑

هنوز استفاده نکردم اخه فقط خریدم شما تحقیق کردی چیا گفتن بهت

والا گفتن الجیو سامسونگ اکثرا فیکش زیاده بعد ی وقت خراب شه پشتیبانی نداره...ولی دوو ده سال ضمانت موتور داره دوسال بدنه و این خیلی خوبه بنظرم