2777
2789

سلام .من اصلا آدم هرزی نیستم .با اینکه خیانت دیدم از شوهرم هررررگز در حد یه پیام خیانت نکردم بهش .یکی از آشناهامون که دوست خود شوهرمه .امشب داره میره خواستگاری از وقتی فهمیدم انگار غم عالم تو دلمه .با اینکه هیچ وقت حس نکردم که دوسش دارم الان که داره میره خواستگاری انگار ته دلم حسرت میخورم چی میشد تو یه زمان دیگه من با همچین آدمی آشنا میشدم و باهاش ازدواج میکردم .ناراحتم.شما تا حالا همچین حسی داشتین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت دیدی چرا موندی هنوز؟

چون اینطوری ک میگی دلت پیشش نیست 

خودتو راحت کن و برو دنبال زندگیت

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

آخی عزیزمممم💔💔💔🥺🥺

دنیای بعدی بهش میرسی قطعا🙏😘❤️

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊

والا تیر خلاصو همون اول زدی ما چ بگیم دیگ🤣🤣🤣

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀