2777
2789

پسر من 6 ماهه چند روزش هست. فقط تک و توک غلط میزنه یعنی زیادم غلط نمیزنه از 4 ماهگی غلط میزد کمو زیاد. از الان مینشونمش  ولی فقط واسه غذا.سرپا نگهش میدارم رو نوک انگشتاش وایمیسه و اصلا قدم برنمیداره ففط بپر بپر میکنه🤔

قدم بزنه میخوای بدو بدو کنه از الان😁

پسر من چهار دست و پامیرفت ۶ماهگی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم دقیقا ۶ماهشه، ودقیقا مثل پسر تو حرکتاش

دخترم ک یکم تنبله

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

چون تاحالا سرپا وای نستاده بلد نیست.

هراز گاهی باید شرپا نکهش داری تا یاد بکیره کف پاشو بذاره رو زمین.

بچه ی منم غلط میزنه.میشینه و سرپا نکهش میداریم قدم برمیدارهچولی ما از سه ماهگیش هرازگاهی سرپا نکهش میداشتیم تا قدم بردارع

چون تاحالا سرپا وای نستاده بلد نیست. هراز گاهی باید شرپا نکهش داری تا یاد بکیره کف پاشو بذاره رو زم ...

باشه مرسی حتما تمیرین میکنم اونم باهاش فعلا تمرین غلط زدن رو هم میخواستم تمرین کنم بعد

پسر منم تنبله میگه فقط بغلتون بشینم شما تمرین خاصی باهاش نمبکنید

حالا دخترمن زمین راحتتره، نه تمرین خاصی انجام نمیدم

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
پسر منم تنبله میگه فقط بغلتون بشینم شما تمرین خاصی باهاش نمبکنید

عزیزم بچه ها یهویی تغییر میکنن من پسرم یکسالشه راه نمیرفت میگفتم فکر نکنم حالا حالا ها راه بره یهویی  شروع کرده به زاه رفتن 

بچه ها باهم فرق دارن یکی زود میشنه زود راه میافته یکی دیر به زور نشوندن کار درستی نیس به مهره های کمرش آسیب میزنه خودش هر موقع وقتش برسه می شینه پسر من تو نه ماهگی نسشت واسه راه افتادن هم همین طور وقتش برسه خودش پا می شه عجله نکن هنوز زوده