2777
2789
عنوان

نرفتن‌به مرکز‌بهداشت دربارداری 💉

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم بهداشت همون کارت بارداری که پیش دکترم دارم و خلاصه همه آزمایشها توش هست را به خانمه تو بهداشت نشون دادم از رو همون برام پرونده سلامت و پرونده بارداری تشکیل داد فقط ی وزن و فشار ازم گرفت دیگه هیچ آزمایشی هم برام ننوشت الان هفته 18 هستم گفت برج 10 بیا ی سر دیگه به بهداشت بزن.

من رفتم بهداشت همون کارت بارداری که پیش دکترم دارم و خلاصه همه آزمایشها توش هست را به خانمه تو بهداش ...

چ‌خوب_اینجا ک‌هفته یبار میگن‌بیا و فرت فرت هم زنگ میزنن😐

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
بعدشم برای واکسن بچه میخوای چیکار کنی؟ فقط بهداشت میزنه !

اگ شد یکی دوماه اخر میرم یسر،الان زوده برم حوصله شونو ندارم 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
کدوم شهری؟ من که تو بارداری اولم بهداشت نرفتم و بعدشم همه واکسنا رو بهداشت زدیم. حتی چنتا رو شهرستا ...

آها چ‌خوب_مشهد

آها چ‌خوب_مشهد

شهرای بزرگ اکثرا گیر نیستن.

روستاها و شهرای کوچیک روی این قضیه حساس هستند.

من حتی تو بارداری اولم دوتا مرکز بهداشت رفتم برای تشکیل پرونده، برام انجام ندادن. برای واکسن بچه هم بعد از به دنیا اومدنش رفتم بهداشت منطقه مون. خودشون همه کارا رو انجام دادن. 

بینشون آدمهای درست و حسابی هم پیدا میشه... ولی نمیدونم چرا اغلب روی اعصابم هستن...

طرف من همه رو اعصابن 😐🤦🏻‍♀️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم