2777
2789
عنوان

نرفتن‌به مرکز‌بهداشت دربارداری 💉

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لازم نیس حتما بری بعد به دنیا اومدن بچه ات میتونی بری پرونده تشکیل بدی دوستم همین کارو کرد , من خودم البته رفتم تو بارداری تشکیل پرونده دادم ولی کاریم ندارن چون بهشون گفتم خودم میرم پیش متخصص دیگه فقط دو بار برا واکسن انفولانزا و کرونا بهم زنگ زدن

نه واکسن ربطی به مراقبت بارداری نداره. حداقل تهران اینجوریه. شاید شهرای کوچیک اینجوری نباشن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

گه من نرفتم اصلا، تا واکسن دو ماهگی اصلا پرونده هم تشکیل نداده بودم، غربالگری بدو تولدو هم آزمایشگاه ...

اینک‌میگن ۳روز بعد تولد نوزاد آزمایش کف پا داره و فلان ،میشه اینو دکتر شخصی رفت؟؟؟ازمایشگاه؟؟؟

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

منم نرفتم، اولش یه بار رفتم دیدم برخوردشون اصلا خوب نبود و گفتن اول برو سونو بده بعد بیا! منم رفتم پیش متخصص زنان و واقعا بهداشت لازم نبود! بعد دنیا اومدنش واسه واکسناش پرونده تشکیل دادیم

وا مگه چیکار میکنه آزمایشاتو تو پرونده ثبت میکنه ضربان قلبشو چک میکنه مولتی میده آهن میده 

میگه ماه بعد بیا اگرم جواب آزمایش مهمی داشتی میگه به دکترت بگو تو این برگه گزارش بنویسه همین

نه عزیزم ضروری نیست چون من موقع بچه اولم نمیرفتم و چند خانه بهداشتم عوض کردم بندگان خدا اصلا نمیپرسیدن،الانم باردارم پرونده باز کردن،هم دکتر میرم هم ماهی یکبار واسه فشار و وزن میخوان که برم و بنویسن تو پرونده،واکسن انفولانزا هم واسم زدن

❤️❤️❤️

عزیزم کی گفته استرس بهت میدن اتفاقا باید حتما بری...اگر ازمایشی هم ازت میخوان حتما مهمه مثل تیرویید...عزیز من باید بهداشت بری هر دکتری هم بری کارای بهداشت رو برات انجام نمیده بهداشت باید از حالا تا  زمان زایمانت بچتو زیر نظر بگیره

من خودم فقط دو سه بار الکی رفتم ، ازمایش و نمیدونم قرص نوشت نخوردم ، فقط تحت نظر دکتر متخصص خودم بود ...

من فقط ازهمین واکسن نوزاد میترسم ک بعدا نزنن_وگرنه اصلا خوشم نمیاد از بهداشت

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀