2777
2789

سلام _اگ کسی تو بارداری بهداشت نره و پرونده تشکیل نده ،بعد زایمان برای واکسن نوزاد به مشکل برمیخوره؟؟؟

(چون ماهی یکبار دکتر شخصی میرم نیاز نمیبینم و‌شنیدم بهداشت خیلی اذیت میکنن و انواع آزمایش و فقط استرس بیخود ب آدم وارد میکنن)لطفا راهنمایی کنین چکار کنم!!!و اگر بعدا گفتن ک‌نه چرا تو‌بارداری نیومدی الان واکسن نمیزنیم من چی بگم‌و کجا برم؟؟و اینک اصلا حق همچی کاری رو دارن ک واکسن نوزاد رو نزنن؟؟؟جواب بدین ممنون🌺

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا مامای بهداشت خیلی بیشتر از مطب دکتر زنا به دردت میخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نه منم بهداشت اصلا پرونده نداشتم روز چهارم تولد دخترم رفتیم هم پرونده تشکیل دادن برامون هم ازش تست غربالگری گرفتن

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗

نه من که سر پسرم اصلا نرفتم واکسناشم راحت زدن . سر اینم اصلا نرفتم فقط برای واکسن کرونا رفتم اونجا سوال پبچم کردن منم گفتم دکتر شخصی میرم و .... دیگه چیزی نگفتن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
واکسن نوزادو فکر کنم باید شخصی بزنی 

شخصیا مگ میزنن؟شنیدم فقط مراکز بهداشت میزنن🤔🤔🤔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

باید بری بخاطر واکسن بچت

من میرم اما به ی ورم میگیرم حرفاشونو 😐 فقط هرچی دکترم بگه انجام میدم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم