میدونم همه جا هستم و میگم اذیت میشید اما حالمو درک کنید😭😭😭
مریض بد حال داریم التماس میکنم براش دعا کنید نفری ی حمد برای سلامتی ش بخونید خاهش میکنممممم😭😭😭
۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از این هندزفری ها که کامل میرن تو گوشم داشتم یه مدت طولانی گوشم بعد یه مدت درد می گرفت ولی الان از این هدفون های که گوشی هاش بزرگه دارم گوشم اصلا درد نمی گیره
من زیاد استفاده میکنم گوش درد میشم والتهاب پیدا میکنه گوشام
من ازین هدفون بزرگا منظورمه..دوستان خواهران عزیز لطفا هرکس این تاپیک رو میبینه یه نصیحت خواهرانه لطفا لطفا به هیچ وجه استفاده نکنین به خصوص طولانی مدت خیلی عوارض بدی دارن من استفاده کردم الان دارم تاوان بدی پس میدم خواهش میکنم هرکی اینو میخونه استفاده نکنه