من خودم بهم خیلی گفتن فقیری پدرت معتاده زشتی خیلی هم ناراحت شدم ی بار با همکلاسی ام رفتیم مغازه لباس نگاه میکردیم گفت بیا این کلاه و شال و بخر یا لباس من گفتم لازم ندارم خودم دارم خودت بگیر اگه دوست داری گفت اره میدونم چون شما خیلی فقیری پدرت معتاد بخاطر همین اینقدر قلبم شکست دوییدم پیاده اومدم تو خونه تو راه گریه ام بد نمیومد
گفتن ولی افسردگی دارم نمیخام یاداوری کنم اذیت میشم
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
پدر اونم معتاد بود ولی پول داشتن اشناشون دبی بود بهش کمک میکردن الان پدرش معتاد ب شیشه و اینا داره خیلی وضعش بده چند بار تا حالا دزدی کرده انداختنش زندان الان خونه مادر بزرگ اش رو کردن پاتوق معتادا باور کنید من اصلا نفرین نکردم ولی حس میکنم خدا خوب جوابشو داد چ بسا تو شرایطی بدتر از من گذاشتش دیگه جدا شد مادرش پدرشو از خونه انداختن بیرون پدرش خیلی مهربون بود دعا میکنم ک ب راه راست هدایت بشه