2777
2789
چرا نمیخونی خب بخون هرچقدرم کم  هدفت چیه مگه؟

پزشکی

ولسه پزشکی کم خوندن اصلا معنا نداره.کم بخونی انگار هیچی نخوندی.منم دقیقا دارم کم و نا پیوسته میخونم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رتبه اول چی؟

درسی

مسابقات

تو مسابقات

جزر میکشیدم حداقل یه رتبه ای بیارم

فقط قبول میشدم😐😂

دفعه قبل قبلش ملی گریه کردم

پ بعدش بی خیال 

نتایج اعلام شد  رتبه ۶ شدم

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
ارع پارسال مثل چی خودمو زجر دادم رتبه اول بشم انگار نه انگار امسال بیخیال شدم قربون خدا برم از ز ...

منم یک ازمون مدارس خاص داشتم اخرش ول کردم دیگه استرس نداشتم عالی دادم که باورم نمیشه🤣

منم یک ازمون مدارس خاص داشتم اخرش ول کردم دیگه استرس نداشتم عالی دادم که باورم نمیشه🤣

والا😂

البته این کار برای کنکور توصیه نمیشه لامصب

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
درسی مسابقات تو مسابقات جزر میکشیدم حداقل یه رتبه ای بیارم فقط قبول میشدم😐😂 دفعه قبل قبلش ملی ...

الهیییییی

آره دقیقا همینه وقتی فقط تلاش کنی و بیخیالش باشی به نتیجه میرسی

خب دلیل اینکه نمیخونی چیه؟

متاهلم و دو تا بچه دارم

ولی دلیل اصلی رفت و آمد های بیجا و کاراییه که پیش میاد .مهمون یهویی.مسافرت مجبوری یهویی.ماموریت های یهویی همسرم و ...

الهیییییی آره دقیقا همینه وقتی فقط تلاش کنی و بیخیالش باشی به نتیجه میرسی

🥺😘😘