2777
2789

دکتر. وکیلی مشهد رفتم

گفت بینیت کجه کامل برطرف نمیشع

خیلی گوشتیه انتظار نداشته باشی ک خیلی کوچیک بشه

یکم دوطرف رومی تراشم و پره هارو کوچیک میکنم

درکل 40 درصد تغییر دارین

منم 300بیانه دادم برا عمل 

دلم رو یجوری کرد بچه 

گفت  نیمه فانتزی عملت کنم پوستت زخیمه افتادگی داره طبیعی بهتره فلان

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن خواسته توقعتو بالا نبری از بچه هایی ک عمل کردن

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
خب نرو چرا پیشش میری اینطوری گفته

چون کاراش قشنگ بود

معمولا واقعیتو میگن برای منم انحراف داشت دکتر گفت کانل صاف نمیشه الانم ۵۰ درصد صاف شده

کسی دقت کنه میفهمه دماغم کجه