2777
2789
عنوان

پایان کرونا نزدیک است

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 32 پست
خود‌ کشورهای بزرگ ویروس را ساختن بعد میلیاردها سود از فروش واکسن کردن و الان دیگه نیازی بهش ندارن می ...

بله باید دعا کنیم که دیگه به هدفشون رسیده باشن و دست از سر مردم بردارن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

دقیقاچون واقعادیگه مردم خسته شدن 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف بزرگشون تزریق واکسن به مردم بود که بهش رسیدن 

انشاالله هدفشون به سنگ بخوره ولی این واکسنها خیلی خیلی مشکوک هستن تو دوسال آینده مشخص میشه 

انشاالله بلا ازسر مردم کشورم بدور باشه و درد وبلا برگرده به سازنده ویروس

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
به هر حال الانم جمعش کنن بازم خوبه دیگه همه یا خسته شدن با بریدن

اره خدا کنه به اندازه کافی پول جمع کرده باشن و‌ بذارن نفس بکشیم

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

بله واقعا. استرسی که بخاطر پول به مردم وارد کردن خودش منشا هزارتا مریضی دیگه است. بعضی تو فامیل ما وسواس و اضطراب گرفتن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
هدف بزرگشون تزریق واکسن به مردم بود که بهش رسیدن  انشاالله هدفشون به سنگ بخوره ولی این واکسنها ...

من و همسرم نزدیم ولی امیدوارم همه اینا فقط در حد تئوری باشه و همه مردم سالم باشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من و همسرم نزدیم ولی امیدوارم همه اینا فقط در حد تئوری باشه و همه مردم سالم باشن 

انشاالله

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
یکی از همکارامون دبیر علوم بود اینو می دونست  وهمیشه می گفت این واکسن ودارو تجارته

از اول مشخص بود اصلا مگه میشه یه ویروس از یک ازمایشگاه در چین در دنیا همه گیر بشه؟ قبلش یک ویروس دیگه ساخته بودن که همه گیری کمتری داشت دوسال روش کار کرده بودن تا بتونن همه گیری شدید ایجاد کنن. 

خدا باعث و بانیاشو نیست و نابود کنه تا درسی بشه واسه اونایی که از این گونه تجارت ها خوششون میاد .نمیشه تصور کرد که گاهی آدمی چقدر کثیف و بدذات میشه😤😤

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

خدا از زبونتون بشنوه والا خسته شدیم بریدیم از این روزهای لعنتی و ماسک‌و استرس

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید