2777
2789

کرونا نباشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

ببرش دکتر 🥺🌺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط دکتر و مواظب باش اصلا تب نکنه

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

فقط ببر دکتر زیر سه ماه رو هیچ چیز خاصی نمیشه سرخود بدی و باید دکتر براش بنویسه دارو و میزانش رو 

اگر هم دورهمی بودین یا مهمون داشتین یا مجلس یا مکان شلوغ یا تماس مشکوک  حتما خودت به دکتر اطلاع بده 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

اگه شیر میدی

از طریق شیر میشه کمک بچه کرد 

حتما خودت روزی دو سه لیوان ابعسل بخور تا آخر  شیردهی.

سیب زیاد بخور یه هفته

خوب شدی بادوم روزی 14 تا تا چند ماه بخور

بدن بچه رو با روغن زیتون اگه تب نداره شبا چرب کن. و ماساژ بده. 

نگران نباش خب. خب بچه هام سرما میخورن

.

هو الشافی

اگر مطمئنی سرما خورده

خودتون داروی گیاهی مثل دمنوش پونه و آویشن همراه عسل و کمی آب لیمو استفاده کنید

تا از طریق شیر خوب بشه

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...