2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

333 بازدید | 31 پست

آقا من بارداری ناخواسته رو درک نمیکنم؟یعنی چی ناخواسته شد ما نمیخواستیم؟؟مگه شما اونجا تو اون موقعیت نبودین اگه شک کردین خوب قرص اورژانسی میخوردین که بعدا توش نمونید بگید از پس هیچیش بر نمیاییم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم یه مدل توجیه برای سهل انگاری خودشونه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

منم هیچوقت درک نکردم .همه هم میگفتن سرت میاد تا بفهمی فعلا که 5ساله اتفاقی نیفتاده دیگه دوس دارم الان سرم بیاد لااقل این ابهامم برطرف بشه؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یک عمر منع میکردم دقیقا بارداری ناخواسته سرم اومد و یک عمر اونایی که سقط اختیاری میکردن ولی سقط پزشکی سرم اومد تا قضاوت نکنم تو هیچ کاری ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بله وجود داره بارداری ناخواسته حتی با خوردن قرص اورژانسی هم فرد هست باردار میشه

ا من اینارو نمیدونستم پس واقعا وجود داره چه ‌پیچیدس این بحث بارداری ناخواسته 

خودت باش مگه خودت چشه.!😉😌

اینکه نمیفهمین چجوری میشه مشکل از خودتونه ممکنه هزار تا دلیل داشته باشه قرص جلوگیری میخوری و یه دارو برای مشکل دیگه تداخل ایجاد میشه و بی اثر میشن. از ک ا ن د و م استفاده میکنی ولی یه سوراخ ریز روش بوده و صدها دلیل دیگه