مثلا میگه تو نباید تو کارای من دخالت کنی یا اگه برم جایی تو نباید بپرسی کجا میری مگه اینکه خودم بخوام بخوام بگم مثلا باید باهاش خیلی مودب و مهربون باشم حتی یکم بلبل زبونی هم نکنم🙃 حتی یه کوچولو صدامو ببرم بالا عصبی میشه میگه من عادت دارم حرفمو فقط یکبار بزنم یجورایی مثل زن و شوهری قدیم که زن همیشه مطیع شوهر بوده
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوبیش میدونی چیه وقتی حرفاشو خوب گوش بدی تو همین فاز مردونه عاشق بازی در میاره یواش یواش با همین فاز خودشو فدات میکنه و میگه حرف باید حرف زنم باشع . البته با مدت زمان
آره همینه تازه بدتر هم هست من خوشم میاد خوبیش میدونی چیه وقتی حرفاشو خوب گوش بدی تو همین فاز مردون ...
از این نظر نگاش نکرده بودم 😶
اما میدونی چیه شوهر من زیادی رفته تو حس من از بچگی یکم زبون دراز بودم بقول بابام اما بد زبون هم نبودم اما شوهرم میگه تو اصلا نباید یکم تند حرف بزنی یا از کلمه تو یا فهمیدن استفاده کنم