2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من هستم 

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
پسرعموم متاهله رفته درخونمون حستون نسبت بهش چیه؟قبلا منو میخاست نشد 

متوجه منظورت نشدم که رفته در خونمون ینی چی

ولی فکرش پی زندگی خودش و غرق دغدغه ها خودش گاهی شاید تو ذهنش بیای ولی جدی نیس دلش به زندگیش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...🌊
به من میگین درحال حاظر چی تو ذهنشه درمورد من شخصی که باهاشم

دوست داره

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
متوجه منظورت نشدم که رفته در خونمون ینی چی ولی فکرش پی زندگی خودش و غرق دغدغه ها خودش گاهی شاید تو ...

خدا کنه چون رفته بگه ی چیزایی رو درمودم ب بابام ،قبلا ب من میگفت بیام بگیرمت باوجود زنش ،دارم رسما دیوونه میشم توروخدا بگید ابرومو میبره یانه؟

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها  
می تونی بگی کنکور می تونم قبول شم یا ن خیلی نامیدم

بله