الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه متخصص خوب ببرید شاید با دارو رفع شد ..علایمش چیه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بردیمچندجا،ولی میگن انسداد درمان نداره یهوممکنه پیش بیاد،خاستم تجربه بقیه رو بدونم،واقعا روزای سخت ...
ای وای اینجوری ک خیلی سخته ..قسمت بالای صفحه یه ذره بین هست .اونجا سرچ کن از تجربیات دیگران استفاده کن .نتونستی خبرم کن تا بهت یاد بدم
مرسی،تازه عضو شدم بلدنیستم،واسه همین دیر جواب میدم😓
اره عزیزم متوجه شدم .روی ذره بین بزن .بنویس انسداد روده کودک .همه اونایی ک این مشکلو داشتم راهنمایی کردن برو بخون