2777
2789

سلام بنده های خوب خدا

🔹عزیزان قراره با کمک همدیگه برای کودکان نان‌آور صبح رویش با دست خودمون کلاه و شالگردن ببافیم. پس زود باشید تا یخبندان زمستان شروع نشده و آبان تموم نشده دست به کار بشید.

😍شاید امسال با کمک شما و عشقتون به بچه‌ها بتونیم بزرگترین کمپین کلاه و شال‌گردن رو داشته باشیم😍

درصورت تمایل به آیدی زیر(همیاران صبح رویش)(مدرسه کودکان کار)پیام بدید.

🆔 @hamyaranesobherouyesh

اگر دوست داشتید نکات زیر را بخوانید.

این تاپیک صرفاً فقط جهت در دسترس قرار گرفتن تعداد زیادی از مردم در نقاط مختلف منتشر میشود.برای تهیه کلاه و شالگردن برای بچه های کار.

پس هیچ گونه بحث یا مشورت یا پاسخ یاتوضیحی زیر این تاپیک صورت نخواهد گرفت لذا از خوانندگان عزیز نی نی سایت خواهشمندم شماهم از ذکر هرنوع مطلب غیر مرتبط در زیر این تاپیک جدا و اکیدا خودداری نمایند.

تاجای امکان تاپیک را قفل نمیکنم تا افراد بیشتری بتوانند تاپیک رو ببینند.و اگر مجبور به قفل کردن،شدم.

علت قفل کردن تاپیک 

1.چون افراد مختلف با شرایط روحی متفاوت و اعتقادات متفاوت، خواننده نی نی سایت هستند اینجانب در فضای مجازی به هیچ عنوان هیچ مطلبی را از جانب خودم نمینویسم تا باعث ناراحتی احتمالی و ناخواسته کسی نشود و ممکن است مطالبی از جانب خوانندگان زیر پست نوشته شود که جواب ندادن به آنها نوعی بی ادبی تلقی شود .

2.چون افراد  ممکن است مطالبی را درج کنند که  ناخواسته باعث ناراحتی احتمالی کسی شود و از آنجا که اینجانب ایجاد کننده تاپیک میباشم و به طور غیر مستقیم ممکن است مسئولیت آن نوشته ها و ناراحتی ها به گردن من هم باشد.

پ.ن.2.

درج این تاپیک به معنای این نیست که خودم کلاه وشالگردن بافتم.(.به این مطلب اشاره کردم تا در قیامت حقی به گردنم نباشد.و جزء کسانی نباشم که خودشان به گفته هایشان عمل نکرده اند.)

با تشکر .

در دنیا و برزخ و آخرت خوشبخت و خوشحال و راضی باشید.

@اعتصامی  

@دل_دریاییم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مامان_بچه_هام  

@عطر_گل_یاس_سفید  

@fafa_mavi  

@چمنگل  

@مهرآبانم  

@mobina_banoooo  

@سامیه_هستم  

@درمسیرخدا

@درمسیرخدا  

@zhra99

@ردمنا  

@فرشته_مامان_دختری