2777
2789

رشتم روانشناسیه 

شامل این موارد باشه:۱. تعیین جامعه آماری، حجم نمونه و روش نمونه گیری ۲. تعیین متغیرهای تحقیق ( بر حسب نقش یعنی مستقل و وابسته و بر حسب نوع یعنی کمی و کیفی بودن آن مشخص باشد) ۳.تدوین فرضیه های تحقیق (فرض صفر و خلاف)۴. مشخص نمودن آزمون آماری مناسب با توجه به فرضیه های تحقیق ۵.بعد از اینکه متغیرهای تحقیق مشخص شد باید ابزار گردآوری داده ها یعنی پرسشنامه مربوطه باید مشخص شود و استاندارد بودن آن هم همینطور که روائی- پایائی دارد یا خیر۶.گردآوری داده ها و آزمون فرضیه ها (یعنی داده های جمع آوری شده با استفاده از پرسشنامه و ....) باید مورد آزمون قرار بگیرند با استفاده از آزمون آماری مناسب و نهایتا فرض صفر یا فرض خلاف یکیشون باید مورد رد یا تایید قرار بگیرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قراره این ترم بنویسم ولی استادم اصلا پیگیری نمیکنه.از ترجمه مقاله از سایتای معتبر مثل گوگل اسکالر شروع کن موضوعتو نهایی کن بعد روش تحقیقتو پیدا کن کمی باشه کیفی باشه چی باشه بعد نمونه اماریت رو مشخص کن بعد همینجوری میری جلو

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊