امروز خواهر شوهرم و شوهرش مهمونمون بودن باز دوباره شوهرش اعصابم رو بهم ریخت نمی دونم بعضی از مردا چرا فکر میکنن خیلی بانمکن. این دفعه سوم هست که مثلاً داره با شوخی به شوهر من 😢 میگه بیا با خواهر من ازدواج کن تا آلش بدلو بشیم چه جوابی به اینطور آدم بی شعوری بدم
زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
الش بدلو قدیمیا مثلاً وقتی دخترشون رو دستشون می مونده میگفتن پسر ما میاد با دختر شما ازدواج میکنه با این شرط که برادر عروس هم بیاد با دخترشون که سن ازدواجش گذشته ازدواج کنه
زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
آره سنش بابایه ولی خود دختره خیلی باشخصیته دردم از اینه که مثلاً داره شوخی میکنه اما احساس میکنم اهداف شومی تو ذهنش داره چون چندبار تکرار کرده
قربانت من زخم خورده همین خواهرشوهر و شوهرنکبت تر از خودشم آخه
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن