2777
2789
عنوان

حاضر جواب ها لطفاً بیاین کمک😥

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 60 پست

دو تا جواب داره خودت انتخاب کن 

۱) بگو اگه خیلی به آلش بدلو علاقه داری قبل ازدواج یکیو پیدا میکردی که داداش مجرد داشته باشه و بیاد خواهر ترشیدتونو بگیره🤧😑

۲)با خنده بگو روش جدید قالب کردن دختر ترشیدست👈آلش بدلو😐✋🏻

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خدایا ببین ب کجا رسیدیم حاضرن دختر خونشون نمونه ولی بره زن دوم بشه .

یا بگو عه خواهرت مگ تازه ب دنیا اومده از اول بوده دیگ همسرمم دیدش حتما مورد پسند نبوده دیگ😊

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

گفته باخواهرم ازدواج تا چی چی بشیم؟

الش بدلو قدیمیا مثلاً وقتی دخترشون رو دستشون می مونده میگفتن پسر ما میاد با دختر شما ازدواج میکنه با این شرط که برادر عروس هم بیاد با دخترشون که سن ازدواجش گذشته ازدواج کنه

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
حتما ترشیده بخاطر همین میگه بیاد بگیرتش

آره سنش بابایه ولی خود دختره خیلی باشخصیته دردم از اینه که مثلاً داره شوخی می‌کنه اما احساس میکنم اهداف شومی تو ذهنش داره چون چندبار تکرار کرده

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
بهترین جوابه 🌼🌼🌼❤❤

قربانت من زخم خورده همین خواهرشوهر و شوهرنکبت تر از خودشم آخه 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

با اجازه استارتر 🙏

ازون خواهش میکنم بیاید تاپیک آخرم بهم رای بدید وقتم داره تموم میشه😥

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊