2777
2789
عنوان

سلام میشه بیاید

54 بازدید | 10 پست

بچه ها ب نظرتون برای عروسی خواهر شوهر موی مشکی قشنگه؟نمیخوام رنگ کنم.

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
اره اتفاقا شنیون فقط با مو مشکی خوشکله

مثلاً ضایع نیست بگن انگار دختره

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ب روی ماهت  خودم مشکی دوس دارم بتظرم قشنگه

فداتشم ابروهامم فیبروزه قهوه ای روشن .خوب میشه؟

الان مد شده اصلا مو رنگ نمیکنن

منطقه ما البته

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
الان مد شده اصلا مو رنگ نمیکنن منطقه ما البته

آخه چند ماه بعد ی عروسیم داریم نمیتونم رنگمو تجدید کنم

فداتشم ابروهامم فیبروزه قهوه ای روشن .خوب میشه؟

بنظرم رنگ ابرو باید یکم روشنتر از مو باشه ولی ابروهاتون اگه پرپشتن دورشونو تمیزکنین دستشون نزنین الان نچرال مده

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
آخه چند ماه بعد ی عروسیم داریم نمیتونم رنگمو تجدید کنم

برا این نکن

اگه میخوای برا اون بکن

تغییرم میکنی

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐