2777
2789

سلام

خانوما امروز حاضرین چه کار خوبی انجام بدین و هدیه به امام زمان کنین ؟

من فکر میکنم حتی اینکه یه گلدون رو آب بدیم 

حتی ۵ تا صلوات

حتی یه لبخند ساده

یه تماس با کسی که حالشو خوب کنیم

حتی ریختن نون های ته سفره برای پرنده ها 

و ... این کار های کوچیک میتونیم هدیه بدیم .

💚💚

امروز من : غذا یکم بیشتر درست کردم و یه مادر و دختر رو که میدونم کسی رو ندارن که دعوتشون کنه رو دعوت کردم ... هدیه به امام زمانم 🌷🌷🌷

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صلوات    غذا به پرنده💙

کاش واقعا با این کارای کوچیک ما خوشحال بشن! 💙

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
صلوات    غذا به پرنده💙 کاش واقعا با این کارای کوچیک ما خوشحال بشن! 💙

قبول باشه💚

خودشون میدونن ما توانمون همینقدره

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

سلام منم همیشه برای ظهور دعا میکنم و صلوات هم میفرستم.
به امید اینکه ظهور امام زمان رو در سایت جشن بگیریم.
راستی میخواستم در تاپیک نمازتون کامنت بذارم قفل بود. میشه بازش کنین؟ درخواست دوستی هم براتون فرستادم. و خوشحالم از آشناییتون.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بیاییم بعد از نماز که دعا قطعا مستجاب است، همگی برای فرج امام زمانمان دعا کنیم!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7663669

بسم الله الرحمن الرحیم.

اَللّاهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج وَ الْعافیَةَ وَ النَّصْر.

سلام.

با توجه به اینکه معصومین (علیهم السلام) فرمودند که همیشه باید آماده ظهور باشیم و همیشه برای ظهور دعا کنیم،

«براي تعجيل فرج بسيار دعا كنيد».

«هر صبح و شام چشم انتظار فرج باشيد».

«هر يك از شما بايد به آنچه كه او را به مقام محبّت ما نزديك مي‌كند، عمل نمايد».

همچنین در روایات داریم که هر فردی بعد از نمازهای واجب یک دعای مستجاب دارد.

خصوصا وقتی نمازها را در اول وقت بخوانیم.

و طبق حدیثی از امام حسن عسگری (علیه السلام)

نمازها را در اول وقت بخوانیم خصوصا نمازهای ظهر و عصر را با هم اول وقت بخوانیم که حاجات خودمان هم برآورده میشود.

چه بهتر که همگی برای فرج امام زمان دعا کنیم تا خدا به مردم جهان رحمت فرماید و باقیمانده غیبت را بر ما ببخشد.

و امام زمان-عليه‌السّلام-‌خود مي‌فرمايد:

«براي زود فرارسيدن فرج (و ظهور ما) زياد دعا کنيد، که آن همان فرج و گشايش شماست». (کمال‌الدين لِلصدوق، ج 2، ص 485)

فایلی در این زمینه به دستم رسیده بود از کانال التجا

که درش تغییراتی انجام دادم و بخشهایی را حذف کردم که حجم و مدت زمان فایل کاهش پیدا کند و تصمیم گرفتم آن را برای شما بفرستم تا بین مردم منتشر بفرمایید

تا دعای بعد از نماز مردم ایران، دعا برای فرج و ظهور امام زمان شود تا به برکت اهل بیت (علیهم السلام)، و رحمت واسعه الهی، مشمول عنایات ویژه خداوند مهربان قرار بگیریم

و همانطور که باقیمانده عذاب و سرگردانی را خداوند بر بنی اسرائیل بخشید و 170 سال به آنان تخفیف داد،

ما نیز مشمول الطاف حضرت حق قرار بگیریم و خداوند ما را از باقیمانده غیبت و محرومیت از امام معصوم معاف بفرماید و تخفیفی عطا نماید!

فایلی که آماده کردم از این لینک دانلود بفرمایید و برای هرکس میشناسید بفرستید.

اجر شما با خداوند و اهل بیت (علیه السلام) باشد.

https://uupload.ir/view/doa_bade_namaz_23xx.mp3

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.