عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
بله چرا که نه تو مشهد خودمون ی دکتر معروف افغانی هست که واسه گرفتن نوبت باید ماه به ماه منتظر موند
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
نه عزیزم . الا این که اقامت با مجوز کار داشته باشین … یا متولد اینجا باشید. توی شرکت های خصوصی فکز نمیکنم مشکلی براتون پیش بیاد فقط بیمه شاید قبول نکنن براتون رد کنن
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
بیوگرافیشونو بخون میفهمی چقدر تلاش کرده تا رسیده به اینجا چقدر سختی کشیده به نظرم اگه خودت بخوای میتونی