2777
2789
عنوان

اووووو چتونه بی جنبه ها😐😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 27 پست

یاد اون داستانه افتادم ک زنه داشت گریه میکرد شوهرش اومد گفت چته؟گفت این گنجشکا ک رو درخت نشستن منو میبینن و من شرم دارم🥴بعد مرده درختو قطع کرد چن وقت بعدش زنشو تو بغل مرد همسایه دید!خلاصه اینکه هر رفتار غلیظی ریشه در این... داره😂😂اینایی ک اخ و پیف کردن همون متقلبان

ب نظرم حرف تو بد بوده،این حرف ک میگی کتبی کتاب میذاریم جلومون ینی شفاهی بگیرید؟؟؟؟؟؟احساس میکنم خواستن گندتو جمع کنن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂من اولین سالیه که مدرسه نمیرم  و پارسال واقعا سر مبحث مشتق اذیت شدم خیلیییی

ن درواقع مشتق مال دوازدهم اما من بابام دبیر ریاصیه برا این بلدشم😂😂

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
ب نظرم حرف تو بد بوده،این حرف ک میگی کتبی کتاب میذاریم جلومون ینی شفاهی بگیرید؟؟؟؟؟؟احساس میکنم خواس ...

چه بگم،اخه معلم با لحنی گفت که یعنی شفاهی بده

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
یاد اون داستانه افتادم ک زنه داشت گریه میکرد شوهرش اومد گفت چته؟گفت این گنجشکا ک رو درخت نشستن منو م ...

👌🏻👌🏻😂

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
😍😂💔 نه بابا اونا چاپلوسن میخوان بگن یعنی خعلی درسخون و مثبتن😐💔 ولشون کن اصن جواب نمیدادی

به قول دوستمون حرفو بذاری زمین صاحبش برمیداره😂✌🏻

لایک🥲 دعوام میکنی اگه لایک کنم🥺😂💔

نتن🥺

ما امروز امتحان ریاضی داشتیم

همه اونایی ک اینطوری میگفتن سر کلاس الان ک حضوری شده بود بیشتر از ۱۲ نگرفتن😐

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶