خانوما شما قضاوت کنین من چیکار کنم من سه تا برادر شوهر دارم که همشون متاهلن الان عروسی ته تغاریه داداش بزرگه شوهرم چندسال پیش خیلی پولدار بود که اون زمانا اصلا مارو ادم حساب نمیکرد من واسه دنیا اومدن دختر بزرگش گوشواره خریدم با یه پاکت شیرینی بردم براش باز یک سال ونیم دیگه دختر کوچیکش دنیا اومد دویست تومن بردم چهارماه بعد تولد دحتر کوچیکش دختر من دنیا اومد که نیومدن دیدنش اینجا رسمه ده روزگی بچه مجلس میگیریم اونجا دعوت کردیم زنش دویست گذاشته بود پاکت اورد داد رفت جشن دندونی دخترش مارو مادرشوهرم دعوت کرد خودشون نگفتن اونم ساعت نه شب گفتن الان بیاین رفتیم باز من لباس برا دخترش گرفتم بعد تولد دخترم دعوت کردم نیومد جشن دندونی دخترم دعوت کردم نیومد الان بقیشو هم میگم
شوهر من خودش متوجه شد من کاری نکردم تو هم نکن بگی اینا بدتر میشن فقط صبر کن گذر زمان آدمش کنه من ۹۱ ...
ببخشید که اینو میگم ولی مردی که عقل نداره پول دستش بیاد بازم همونه خودم نمونشو دارم پس زمانی که دست شوهرتون تنگه و پیشتون درد دل میکنه خوشحال نشین که سرش به سنگ خورده درست شده چون همین آدم پولدار بشه باز برمیگرده سر جای اولش و اولویتش میشه خونواده خودش من زیاد دیدم شوهر خودم از همشون بدتره موندم واقعا چیکار میشه کرد تا اینجور مردها درست بشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی خدا شاهده بارداربودم سر پسرم..جوری ازمون کندن که خودم درحسرت دوتا پرتقال بودم..بقدری ناراحتم از ...
واای چقدر پست و نامرد بودن...
واقعا حق دارین عزیزم..
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
عزیزم مردها کاری که بگن رو انجام میدن چه ما راضی باشیم چه نباشیم... پس چرا خودمونو عذاب بدیم....
عزیزم همیشه اینطور نیست.
شوهر من بدون هماهنگی من به خانوادش زنگ هم نمیزنه، با اینکه من به خانوادش احترام میذارم اما رفتار شوهرمو زیر نظر دارم و اگه من راضی نباشم هزارتومن هم به کسی نمیده حتی به عنوان قرض.
استارتر وقتی قدر خوبی تو نمیدونن چرا بدی بهشون اگه هم میخوای کمک کنی به کسی بده که قدر شناس باشه یا ...
بله حق با شماست الان که اصلا موقیت خوبی کردن هم نداریم چون کلا ده تومن پول داریم که اگه قرار باشه سه تومن به اون بدیم با هفت تومن باید چهارنفر لباس بخریم آرایشگاه برم با دخترم رنگ مو کادو وشباش باید یا قرض کنیمیا از پس انداز برداریم