2777
2789
شوهر من خودش متوجه شد من کاری نکردم تو هم نکن بگی اینا بدتر میشن فقط صبر کن گذر زمان آدمش کنه من ۹۱ ...

ببخشید که اینو میگم ولی مردی که عقل نداره پول دستش بیاد بازم همونه خودم نمونشو دارم پس زمانی که دست شوهرتون تنگه و پیشتون درد دل می‌کنه خوشحال نشین که سرش به سنگ خورده درست شده چون همین آدم پولدار بشه باز برمیگرده سر جای اولش و اولویتش میشه خونواده خودش من زیاد دیدم شوهر خودم از همشون بدتره موندم واقعا چیکار میشه کرد تا اینجور مردها درست بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خدا شاهده بارداربودم سر پسرم..جوری ازمون کندن که خودم درحسرت دوتا پرتقال بودم..بقدری ناراحتم از ...

واای چقدر پست و نامرد بودن...

واقعا حق دارین عزیزم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اه چی بگم که همشون تف سر بالا هستن  دخترم ۲ ماه که این از ننش قهر کرده بود خونه ما میموند گفت ...

دیگه مردی ک از مامانش قهر کنه از خونه بزنه بیرون معلومه اخلاقش چیع ول کن بابا

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

نه عزیزم‌مادرشوهر من همین برادرشوهر بزرگم و شوهرمو بزرگ کرد یعنی ۱۸۰درجه باهم فرق دارن حالا اون دوتا ...

من مادرشوهر خودمو میگم 

خیییییلی لوس بزرگشون کرده خیلی من خودم کلی کلنجار رفتم و زحمت کشیدم شوهرم از درجه لوس بودنش کم شد

من مادرشوهر خودمو میگم  خیییییلی لوس بزرگشون کرده خیلی من خودم کلی کلنجار رفتم و زحمت کشیدم شو ...

باز خوبه شوهرت بهتر شده مرد لوس خیلی بده شوهر منم یه اخلاق خیلی بدی داره امیدوارم ترکش کنه  

باز خوبه شوهرت بهتر شده مرد لوس خیلی بده شوهر منم یه اخلاق خیلی بدی داره امیدوارم ترکش کنه   &n ...

ترک میکنه فقط ما زنا پوستمون ی دور کنده میشه  

عزیزم مردها کاری که بگن رو انجام میدن چه ما راضی باشیم چه نباشیم... پس چرا خودمونو عذاب بدیم....

عزیزم همیشه اینطور نیست. 

شوهر من بدون هماهنگی من به خانوادش زنگ هم نمیزنه، با اینکه من به خانوادش احترام میذارم اما رفتار شوهرمو زیر نظر دارم و اگه من راضی نباشم هزارتومن هم به کسی نمیده حتی به عنوان قرض.

بستگی داره که مرد چقد به زنش بها بده

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
نه شوهر من اونجوری نیس الان میتونست بده بدون ایتکه من بفهمم ولی همیشه مشورت میکنه اگه بگم نده نمیده ...

استارتر وقتی قدر خوبی تو نمیدونن چرا بدی بهشون

اگه هم میخوای کمک کنی به کسی بده که قدر شناس باشه یا حداقل بی حرمتی نکنه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
استارتر وقتی قدر خوبی تو نمیدونن چرا بدی بهشون اگه هم میخوای کمک کنی به کسی بده که قدر شناس باشه یا ...

بله حق با شماست الان که اصلا موقیت خوبی کردن هم‌ نداریم چون کلا ده تومن پول داریم که اگه قرار باشه سه تومن به اون بدیم با هفت تومن باید چهارنفر لباس بخریم آرایشگاه برم با دخترم رنگ مو کادو وشباش باید یا قرض کنیم‌یا از پس انداز برداریم

ببخشید که اینو میگم ولی مردی که عقل نداره پول دستش بیاد بازم همونه خودم نمونشو دارم پس زمانی که دست ...

ن این خودش خانواده اش شناخته میدونم بر نمیگرده 

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
حالا به شوهرم من بگم نده نمیده ولی باز میگم‌ گناه نکرده باشم ولی خب من خودم با سه تومن نمیتونم هم آر ...

خب بگو براتون پول کمه بیشتر بده اونم شوهرش برگشته قرض هاشم که دادید خودش به زنش پول بده ب شما چه