2777
2789

خانوما شما قضاوت کنین من چیکار کنم من سه تا برادر شوهر دارم که همشون متاهلن الان عروسی ته تغاریه داداش بزرگه شوهرم چندسال پیش خیلی پولدار بود که اون زمانا اصلا مارو ادم حساب نمیکرد من واسه دنیا اومدن دختر بزرگش گوشواره خریدم با یه پاکت شیرینی بردم براش باز یک سال ونیم دیگه دختر کوچیکش دنیا اومد دویست تومن بردم چهارماه بعد تولد دحتر کوچیکش دختر من دنیا اومد که نیومدن دیدنش اینجا رسمه ده روزگی بچه مجلس میگیریم اونجا دعوت کردیم زنش دویست گذاشته بود پاکت اورد داد رفت جشن دندونی دخترش مارو مادرشوهرم دعوت کرد خودشون نگفتن اونم ساعت نه شب گفتن الان بیاین رفتیم باز من لباس برا دخترش گرفتم بعد تولد دخترم دعوت کردم نیومد جشن دندونی دخترم دعوت کردم نیومد الان بقیشو هم میگم 

گفتی لایک کن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ادما مثل خودشون باش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بعد تو همین حین ورشکست شد وفراری شد از شهرمون نزدیک یه سال تو این یه سال شوهرم میرفت براشون خرید میکرد حتی یه سال پوشک وشیرخشکشو شوهرم خرید دکتر میخاستن میبرد پول میخاستن میداد ولی من نرفتم وبچمم اجازه ندادم ببره شوهرم حالا بدیهاشو پدرشوهرم داد برگشت شهرمون پنجاه میلیون هم ما دادیم بدیهاشو به اضافه چهار پنج تومن پول که خودش وزنش گرفتن غیر از خرید پوشک وشیرخشک که بعد زنش پیغام فرستاده بود تو این یه سال فقط دوستای شوهرم پیشش بودن ما دوست ودشمنمونو شناختیم حالا شوهرم میگه واسه عروسی داداشم سه تومن یه تو بدم برو لباس وآرایشگاه سه تومن به اون گناه داره حالا چیکار کنم بنظرتون

کاش خدا به این مردا عقل بیشتری میداد..پس چجوری که میگن عقل زن ناقصه..والا ما هرچی مرد دورمون دیدیم ازعجایب قرن بوده

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
بعد تو همین حین ورشکست شد وفراری شد از شهرمون نزدیک یه سال تو این یه سال شوهرم میرفت براشون خرید میک ...

کاش شوهرت برادرشوهر من بود خدا نگهش داره واستون عجب دلی داره واقعا👏

نمیدونمم براچییی💎💎🔮🔮🔮 با طُ خوبع همه چیییییی💞💞💞💕💕💛💛💛💛🧡💛💚💚
چه میدونستم اینجوریه دختر اولش الان نزدیک شش سالشه 

بیخیال شما شعورتو نشون دادی گرچه یکم زیاده روی کردی سرگیجه گرفتن فک کردن چخبره

نمیدونمم براچییی💎💎🔮🔮🔮 با طُ خوبع همه چیییییی💞💞💞💕💕💛💛💛💛🧡💛💚💚
بعد تو همین حین ورشکست شد وفراری شد از شهرمون نزدیک یه سال تو این یه سال شوهرم میرفت براشون خرید میک ...

چیکار میتونی بکنی آنقدر بشون دادین سه تومن دیگه زیاده؟میتونی جلوشو بگیری مگه؟

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
کاش خدا به این مردا عقل بیشتری میداد..پس چجوری که میگن عقل زن ناقصه..والا ما هرچی مرد دورمون دیدیم ا ...

حالا به شوهرم من بگم نده نمیده ولی باز میگم‌ گناه نکرده باشم ولی خب من خودم با سه تومن نمیتونم هم آرایشگاه برم هم واسه خودمو دخترام لباس بخرم