2777
2789
عنوان

خاستگار کمک

127 بازدید | 8 پست

من هردفعه خاستگار میاد استرس همه چی میگیریم اصلا نمیدونم از زندگی چی میخوام نمیدونم اصلا نمیدونم چه شرطی بذارم نذارم میخوام بدونم به چیا توجه کنم چه شرط هایی بذارم شما بودید چیکار میکردید مثلا چجوری رفتار کنم خوبه شما اگر متاهل هستید برمیگشتید عقب چیکار میکردید میخوام جوری برم جلو که بعدا پشیمون نشم

❖ میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشدꔷ͜ꔷ  🙃‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالات خواستگاری را لیست کن بذار...دقت کن زحمت کش وکاری وبا اخلاق باشه..اگه هر دفعه میان چیزی بیارن خ.به...نیارن خسیسن...ببین هیز نباشه..مرتب وتمیز باشه...هی بپرس ببین حرف زدنش چجوره..اجتماعیه..اهل منطق هست..اینا

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا  

من شرطام اینه 

حق اطلاق کاملا با من باشه 

مهریه ام سن تولدم 

از گل نازک‌تر بهم نگه 

بهونه گیری ، دست ب زن ، اینا همه تعطیل 

کار و اینا خوب باشه 

خانواده اش باهام خوب باشم اختلاف سنیش خیلی زیاد نباشه باهام 

سرد  نباشه 

مهربونه و رمانتیک باشه 

ازش انتظار دارم تو کارای خونه کمکم کنه 

بقیشونو ب خاطر ندارم

چندسالته؟ اگه بچه ای ازدواج نکن اصلا

بحث ازدواج نیست میخوام حداقل بدونم با خواستگارا چجور برخوردی داشته باشم سنمم 21ولی اگه خوب باشه چرا که نه

❖ میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشدꔷ͜ꔷ  🙃‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه.
بحث ازدواج نیست میخوام حداقل بدونم با خواستگارا چجور برخوردی داشته باشم سنمم 21ولی اگه خوب باشه چرا ...

برخورد همون اول بهش بفهمون همه چیزی و همه خط و نشونت رو بکش فردا چیزی شد نگه تو همینطور منو قبول کردی

🌹احترام نگه داشتن خودت و خانوادت(البته برای شما هم) 

🌹ادامه تحصیل اگه خودتم مایل باشی.

🌹هر موقع بخوای کنار خانوادت باشی.(محدودت نکنه).

🌹خسیس بازی در نیاره.

🌹اهل رفت وآمد باشه.(بزاره با دوستاتم باشی).

🌹و…

بقیه رو هم دوستان گفتن یا میگن.

امیدوارم در هر حال خوشبخت بشی.

🌼الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌼