2777
2789

منم کبدم چربه گرید دو 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من ی بار این مشکل پیش اومد اگر روز قبل از آزمایش دارویی مصرف کرده باشی رو جواب تاثیر داره من چقدر الکی نگران شدم سونو متخصص داخلی و ... رفتم ولی همه چی خوب بود اثر دارو بوده ولی سونو رو حتما برو 

۵ کیلو اضافه وزن دارمم ولی به نظرتون از همونه یا میتونه مشکل دیگه ای باشه؟

اضافه وزنت بیاد پایین درست میشه من 40کیلو اضافه وزن دارم 😦

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
برا من ی بار این مشکل پیش اومد اگر روز قبل از آزمایش دارویی مصرف کرده باشی رو جواب تاثیر داره من چقد ...

سونو چجوریه فقط یه دستگاه میزران رو شکم و همون موقع معلوم میشه جوابش؟؟؟یادم نمیاد قرص خوردم یا نه

خب بالاس باید رژیم غذاییتو اصلاح کنی ورزش کنی حداقل روزی یک ساعت پیاده روی تند داشته باشی

دکتر ب همسرم گف بیشتر از هله هوله اس چون بیسکوییت و شکلات اینجور چیزا خییییلی زیاد میخورد اونارو کامل حذف کردیم نون و برنج و روغن کم تر استفاده کن حجم غداتو کم کن کاسنی و شاهتره قاطی کن روزی یه لیوان ناشتا بخور 

سرکه سیب هم خوبه روزی یه قاشق داخل آب بریز بخور 

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
۵ کیلو اضافه وزن دارمم ولی به نظرتون از همونه یا میتونه مشکل دیگه ای باشه؟

به شام دیشبتم بستگی داره 

ولی کلا به تغذیه ات مربوطه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

عزیزم من داداشم همین مشکلو داشت،گریدش رفته بود بالا،با اینکه لاغر بود و ورزشم میکرد تغذیشم سالم بود،نمیدونم شاید بخاطر سردی خوردن و دارو کبدش چرب شده بود ولی ۲سال دکتر رفت بهش میگفت دارو خاصی نداره تا ی دکتر طب سنتی تو اصفهان بمون معرفی کردن تلفنی بهمون گفت چی استفاده کنه دادوهاشم فرستاد ۳ماه استفاده کرد خوب شد

عزیزم من داداشم همین مشکلو داشت،گریدش رفته بود بالا،با اینکه لاغر بود و ورزشم میکرد تغذیشم سالم بود، ...

سونو رفتم میگه التهاب داره...رفتم متخصص داخلی چند آزمایش دیگه نوشت نرفتم بدم هنوز