2777
2789
عنوان

فرنی کوچولوهای چند ماهه تونو با شیر خودتون درست میکنین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 23 پست
پسر من پوره سیب و اب پرتقال واب نارنگی و اب انار هم خورده تابحال
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
عزیزم من هم اینا رو میدم ولی تازگی شنیدم آب پرتقال و نارنگی نباید زیاد داد به جاش آب سیب و هویج و لیمو شیرین خوبه. من پوره سیب زمینی و کدو حلوایی هم دادم . تازه هم دارم شروع میکنم سوپ ساده بدم
درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من میبود که تا اخر شش ماهگی چیزی بهش نمیدادم اما خونواده شوهرم از دوماهگی بهش همه چیز میدن حتی تخمه افتابگردون و بیسکوییت پذیرایی و نوشابه گفتم حداقل زودتر خودم غذاشو شروع کنم
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
ریحان جون ممنون از وقتی که گذاشتی من برم که پسرم داره غر میزنه
تاپیکو نترکون عزیزم بعدا بیام بخونم
طلاااااهای دست دوم که با نووووو هیچ فرقی ندارن ...خودت بیا ببین میفهمی.با فقط گرمی 5 هزار تومن بیشتر از قیمت روز طلا.........http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1065440&PageNumber=1] [smiley]l/l_45.gif[/smiley]برای خرید زعفرون درجه 1 صادراتی بیا اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=782486 شماره تماس 09153622055 ......شماره ت ل گ ر ا م09153622055
چه اشتباهی میکنید تا 6 ماهگی فقط شیر مادر
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نوشین جان کاش دست خودمون بود وقتی میبینیم هزار هله هوله میدن به خورد بچه .خب من به شخصه ترجیح میدم با چیزی که خودم بهش اطمینان دارم بچه رو سیر نگه دارم