2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب از الان به فکر رفتنی تلاشت رو بکن بری حتما 

امشب داشتم قیکت دلار رو چک میکردم میگفت تا دوسال دیگه به زیر دویست هزار تومن میرسه 

خیلییییی استرس دارم خیلییییییی

ایشون اونجا مجدد دانشگاه رفت؟!؟  ویزای تحصیل گرفت یا ویزای کار؟!؟

اره دوسال میرفت دانشگاه هی عکساشو میذاشت ولی اون مدت کارهم داشت میکرد و میگفت یه مبلغ جزیی هم نمیدونم از کجا دارم میگیرم

یه کم می گی دولتی یا ازاد سهمیه ای بودی یا نه چه قدر درش خوندی

حقیقتا میخواستم امسال مجدد کنکور بدم پزشکی بیارم ولی پشیمون شدم پزشکی خیلی رشته ی فرساینده ایه 

برای من اولویت مهاجرته تا پزشک شدن 

حساب کردم با ۲۲ سال سن برم دانشگاه نهایتا ۴۰ سالگی ب پول برسم 

اگه قصدت کنکور دادنه و دوس داری مهاجرت کنی بدون پزشکی خیلی دهن ادمو صاف میکنع برای مهاجرت

دولتی ام 

بدون سهمیه و تقریبا روزی ۷ ساعت درس میخوندم 

جدی؟!؟

اره دوره هست و لی درس از اول نیست

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
حقیقتا میخواستم امسال مجدد کنکور بدم پزشکی بیارم ولی پشیمون شدم پزشکی خیلی رشته ی فرساینده ایه  ...

عالیه موفق و پولدار شی واقعا پزشکی سخته خوندنش از زندگی میوفته ادم چند تا بلاگر پزشکی دارم 

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
عالیه موفق و پولدار شی واقعا پزشکی سخته خوندنش از زندگی میوفته ادم چند تا بلاگر پزشکی دارم 

اخه پزشکی رشته ایه که دهن پر کنه وگرنه ۷ سال پزشکیه عمومیه 

چهار سال تخصص 

دوسال فوق تخصص 

دوسالم جراحی بدرد نمیخوره