2777
2789
عنوان

تروخدا اگه میشناسین بگین

150 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها از دندون درد فقط دارم گریه میکنم 

دندونپزشکی خیریه یا قیمت مناسب میشناسین معرفی کنین

پدرم بیکاره تو خرج روزمرمون موندیم حالا اینم قوز بالا قوز شده ی هفته اس دارم درد میکشم فقط 😭

تو همان عشقی که پزتو به همه عالم و آدم میدم

آب نمک قر قره کن.بعدشم چاره ای نیست دندون واقعا باید بهش برسی

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرد داغ کن یکم بااب گرم خمیرش کن بزار رو دندونت

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

اسفند دود کن دودشو بده تو دهنت درجا ارووم میشی.هفت تا حمد بخون اونم من امتحان کردم 

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
نه متاسفانه نزدیک تهرانم😭

خب ببخشید.. ولی عزیزم یه قاشق سرکه سیب تو دهنت مز مزه کن سریع خوب میشه چند روز ادامه بدی کلا دیگه درد نمیگیره

خب ببخشید.. ولی عزیزم یه قاشق سرکه سیب تو دهنت مز مزه کن سریع خوب میشه چند روز ادامه بدی کلا دیگه در ...

ممنونم عزیزم

نه متاسفانه نزدیک تهرانم😭

ببین  فلکه دوم تهرانپارس نزدیک هلال احمر یه مرکز هست با تامین اجتماعی کار دندون انجام میده 

ولی من آدرس دقیقشو بلد نیستم 

فقط شنیدم اون اطرافه 

خدایا شکرتتتتتتت 
ببین  فلکه دوم تهرانپارس نزدیک هلال احمر یه مرکز هست با تامین اجتماعی کار دندون انجام میده  ...

عه جدی کاش ادرس داشتی دقیق🥺

عه جدی کاش ادرس داشتی دقیق🥺

عزیزم فردا یه آمار میگیرم ببینم دوستم میتونه آدرس دقیقشو برام گیر بیاره چون اون سمتا میشینه اگه پیداش کردم حتما برات میفرستمش 

خدایا شکرتتتتتتت