2777
2789

درکمون کنن کافیه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی از دست مرد باشه دیگه تکلیفش معلومه

به نظرت مرده اصلا درک میکنه که حالا وظیفه ای داشته باشه یا نه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

مثل بز نشستن و نگاه کردن

به تاریخ عضویتم دقت نده قدیمیم ولی تعلیق شدم               اسم کاربری کوفتیم خیلیم سخت نیست پس زحمت بده حفظش کن و تو تاپیک های دعوا و گیس کشی تگم کن بیهوده 😬🐸✋   میگن برای موفقیت باید "قورباغت رو قورت بدی" ولی متاسفانه قورباغه ی من دائم القره و فقط بلده برقصه قوزمیت تو موفقیتم هیچ نقشی نداشت  🐸💃💃#کاربری_در_اختیار_دو_شخص_متفاوت

وظیفه که نمیدونم چیه

ولی آدم بایدبه همسرش محبت کنه عشق بورزه وازاین صحبتا

وقتی نکنه طرفش دلش میگیره

که خب اگه میفهمیدنمیذاشت کاربه اینجابرسه...پس ازاین به بعدشم نمیفهمه...حتی اگه خون گریه کنه