2777
2789

سلام دوستای گلم هرکدام از ما ممکنه یه دعایی برامون معجزه کرده باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی لطفا خیلی دوست دارم تجربیات دیگران رو درباره دعا بدونم خودم مجردم و میخوام بدونم معجزه های زندگیتون با چی بوده با چه دعایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از هیچ دعا و سوره ای 

به حاجتم که خیلی پیش پا افتاده هم بود نرسیدم

فقط یکبار سوره حشر برای کنکورم که خیلی زحمت کشیده بودم دانشگاه مورد علاقم قبول شدم

و بعدش هرچقدر برای چیزای دیگه خوندم جواب نگرفتم

من از هیچ دعا و سوره ای  به حاجتم که خیلی پیش پا افتاده هم بود نرسیدم فقط یکبار سوره حشر برای ...

عزعزیزم اینم خودش یه حاجت روایی بزرگ خوب دوباره سوره حشر بخون گلم

عزعزیزم اینم خودش یه حاجت روایی بزرگ خوب دوباره سوره حشر بخون گلم

آخه خودم خیلی تلاش کردم برای امتحان حتی شماره صفحه های کتابم حفظ کرده بودم فقط دانشگاه نزدیک خونمون قبول شدم ناشکر نیستم اما دیگه هرچقدر برای کار ازدواج آرامش و یا آرزوهای خیلی کوچیک خوندم نتیجه نداد

آخه خودم خیلی تلاش کردم برای امتحان حتی شماره صفحه های کتابم حفظ کرده بودم فقط دانشگاه نزدیک خونمون ...

عززیزدلم خداروشکر نتیجه گرفتی به نظرم یه دعا انتخاب کن اونو با عشق بخون من خودم دعای نادعلی ۷ بار هرروز عالیه 

یا مثلا سوره یس به ه کی خواستی هدیه کن یا جز قرآن هدیه به شهدا یا صلوات حضرت زهرا ۵۳۰ مرتبه اونم رد خور نداره

عززیزدلم خداروشکر نتیجه گرفتی به نظرم یه دعا انتخاب کن اونو با عشق بخون من خودم دعای نادعلی ۷ بار هر ...

واقعا؟ وای مرسی شاید شما یه نشانه بودید امشب برای من حتما عمل میکنم من شهید تورجی زاده اومدم سرخاکشم خیلی التماسش کردم و حتی هرروز درحال صلوات فرستادن براشون هستم چون ایشون عاشق فاطمه زهرا بودن منم اسمم فاطمه است خیلی خیلی شلوغ میشه سرخاکش

واقعا؟ وای مرسی شاید شما یه نشانه بودید امشب برای من حتما عمل میکنم من شهید تورجی زاده اومدم سرخاکشم ...

تممام چیزهای اطراف و حرفها میتونه نشانه باشه اگر با چشم دل ببینی به به چه شهید بزرگواری ان شاالله حاجت بگیری من که خیلی خستم از همه آدما