2777
2789

سلام مامانا

این کارمون ضمانت ۱۰۰۰٪ داره

کاروارداتی بنگلادشی

کاپشن دخترانه برند Bv
قیمت ۴۰۰۰۰۰

🖋اندازه ها 🖋

۶ سال
قد ۴۸- عرض ۳۷- آستین ۴۴

۸سال
قد ۵۲- عرض ۳۸- آستین ۴۶

۱۰سال
قد ۵۶- عرض ۴۰- آستین ۴۸

۱۱سال
قد ۵۹- عرض ۴۲- آستین ۵۰

خدایا هر لحظه شکرت♥️

اسم برندش very هست .. 😁😁bv چیه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این سایتشو من خرید انلاین کردم عزیزم . by very  اون by اسم برند نیست یعنی توسط یا مال very😍  

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

این سایتشو من خرید انلاین کردم عزیزم . by very  اون by اسم برند نیست یعنی توسط یا مال very😍&nb ...

چه جالب😍♥️ ممنونم از شما بابت اطلاعی که بهم دادی

این اولین باره by میبینم اول اسم برندا و اصلا سرچ نکرده بودم راجع به ش

🙏🏻😚

خدایا هر لحظه شکرت♥️
شما كه خريد كرديد راضى هم بوديد؟

اره عزیزم من یه شلوار جین گرفته بودم .

اللن این قیمتی ک استارتر گذاشته خیلی ب نظرم خوبه چون من  به پوند میخرم برای من گرونتر در میاد . مثلا این کاپشن ۳۰ پوند در میاد  ک ب پول شما نزدیک ۱ تومن میشه.

چه جالب😍♥️ ممنونم از شما بابت اطلاعی که بهم دادی این اولین باره by میبینم اول اسم برندا و اصلا سرچ ...

عزیزمی😍😍😍ببخش فقط خواستم درست بگم که مشتریاتون بشناسن برندارو .  اره فقط این by میذاره . 💋

اره عزیزم من یه شلوار جین گرفته بودم . اللن این قیمتی ک استارتر گذاشته خیلی ب نظرم خوبه چون من &nbs ...

اره عزيزم قيمتش خيلى مناسبه منم رو حساب قيمتش كنجكاو شدم ببينم اصلى هستن يا خداى نكرده فيكن😕اخه پريشب يه كاپشن داخل خز ترك واسه بچم ميخواستم گفت ٧٠٠....الان خواسنم بيينم استارتر جنس خوب داره مشتريش شم😅

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

اره عزيزم قيمتش خيلى مناسبه منم رو حساب قيمتش كنجكاو شدم ببينم اصلى هستن يا خداى نكرده فيكن😕اخه پري ...

😄😄😄فک کنم  خوبه . چون رفتم دیدم ی تاپیکشو  دقیقا لباس مارک جورج ک اینجا هست و داشت حالا نمیدونم چند میده ولی اینا تو ایران ارزون تره  من خودم ۳ سال پیش  توی منطنقه ازاد انزلی کلی لباس مارک خریدم 🤣🤣ارزون . ک به پول توی اتیکتش دلار و یورو بود گرون تر میشد .